mar.tom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Witam, potrzebuje szybkiej porady finansowej. Chodzi o polisolokaty, po likwidacji straciłem dość sporą kwotę, słyszałem ze można starać się o zwrot utraconej kasy. Powiedźcie mi gdzie i jak? Do kogo się zgłosić? Trzeba znów wyłożyć kase ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bema170 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2016 Witam, potrzebuje szybkiej porady finansowej. Chodzi o polisolokaty, po likwidacji straciłem dość sporą kwotę, słyszałem ze można starać się o zwrot utraconej kasy. Powiedźcie mi gdzie i jak? Do kogo się zgłosić? Trzeba znów wyłożyć kase ? Tak, możesz ubiegać się zwrot utraconej opłaty likwidacyjnej na drodze sądowej. Ja walczę właśnie o odzyskanie pieniędzy od Skandii. Możesz się skontakować z adwokatem przez ta stronę [link usunięty] U mnie wszystkie formalności poszły dość szybko, więc liczę na to, że niedługo będzie po całej sprawie. A z ciekawości możesz napisać, w jakiej firmie masz polisę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2016 Zwrot z takiej polisolokaty jest możliwy jeśli się wie, gdzie szukać profesjonalnej pomocy. Moja znajoma dała się w ten sposób naciąć, co przysporzyło jej wiele siwych włosów na głowie. Na szczęście w odzyskaniu swoich pieniędzy, pomogła jej ta kancelaria http://kancelariainvictus.pl/pozwy-zbiorowe-indywidualne/pozew-indywidualny/ dla której taki przypadek nie jest odosobniony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2016 Niestety, jak się często okazuje po czasie, inwestowanie w polisolokaty nie jest zbyt opłacalnym przedsięwzięciem, a rozwiązanie umowy przed czasem generuje straty. Nie wiem czy widzieliście, ale http://www.kancelaria-lex.org/europa/, dlatego należy wystrzegać się takich towarzystw ubezpieczeniowych. Co smutne, nie tylko u tego ubezpieczyciela znajdziecie tak niekorzystne warunki. Dlatego zanim zdecydujecie się na zainwestowanie w polisolokaty, sprawdźcie wcześniej proponowaną umowę ze specjalistami z Kancelarii Lex. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 Tylko prawnik może pomóc przy odzyskaniu opłaty likwidacyjnej z rozwiązanej polisolokaty, warto zerknąć sobie tutaj http://www.kancelaria-lex.org/oplaty-likwidacyjne/ - dzięki fachowej poradzie i pokierowaniu sprawą na pewno jesteśmy w stanie wyjść z kryzysu finansowego związanego z nieuczciwą polisą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2017 Kancelaria Prawna Invictus świadczy usługi z zakresu dochodzenia roszczeń o zwrot pobranych opłat likwidacyjnych z tytułu rozwiązania umowy ubezpieczenia na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym ze składką regularną, tzw. polisolokat. Pan Dariusz Spilnyk jest w stanie przeprowadzić cały proces związany z dochodzeniem przy minimum formalności i absolutnym wyeliminowaniu kosztów ze strony klientów. Ja dzięki kancelarii odzyskałem swoje pieniądze i spokój ducha. Polecam każdemu poszkodowanemu zwrócenie się o pomoc do Kancelari Invictus! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2017 Z tymi polisolokatami to się można nieźle wpakować... Przed każdą tego typu inwestycją trzeba się dokładnie zorientować w temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2017 To prawda. Wiele osób niestety się już w to zamieszało. O tym, http://kedu.pl/jak-zrezygnowac-z-polisy/. Takie wskazówki często się przydają, jeszcze zanim się pójdzie po pomoc do prawnika. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2017 Moim zdaniem nieuczciwość ubezpieczycieli to bardzo nieetyczne zachowanie. Jak się czyta takie teksty jak na stronie: http://www.kinvictus.pl/polisolokaty/ to od razu człowiekowi otwierają się oczy na pewne kwestie. Dlatego uważajcie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr84 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Witam. Niestety, ale sporo osób zostało oszukanych w ten sposób. Sam miałem ten problem - zainwestowałem w polisolokaty i początkowo nie chciano oddać mi wpłaconej kwoty. Jeśli chcecie szybko się z tego wyplątać, to polecam Wam skontaktowanie się z kancelarią, która mi bardzo pomogła POLSKIE CENTURM WYPŁAT ODSZKODOWAŃ www.pcwo.pl, Główną siedzibę mają w Warszawie oraz oddział w Kielcach- bez nich nie odzyskałbym pieniędzy. Polecam z czystym sumieniem, szczególnie Pana Marcina! Podam numer do niego numer 570 260 112. Warto zadzwonić i umówić się, aby przedstawić swój problem. Jestem pewny, że pomoże - podobnie tak jak mi. Wszystko można również załatwić zdalnie- prześlę umowę oraz pełnomocnictwo. Dodatkowo za nic nie musiałem płacić! Pozdrawiam! Piotr Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgross 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Ja też byłam posiadaczką polisy, po wielu przebojach z Skandią udało mi się odzyskać pieniądze. Pomogła mi w tym pewna osoba, świadcząca usługi za przystępną cenę. Samo rozliczenie było dopiero po wygranej. Więcej szczegółów - zapraszam na priv. mariagross81@wp.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jezyk403 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2019 Oferuję pomoc osobom oszukanym na pseudo lokatach. Posiadasz polisolokatę i nie wiesz co z nią zrobić? Odzyskaj swoje pieniądze które w nią zainwestowałeś. Masz dwie opcje do wyboru: 1-Możesz sprzedać nam swoją polisę i odebrać pieniądze w ciągu 14 dni lub 2-Odzyskać pieniądze na drodze sądowej, w ciągu 12 miesięcy. Cofamy się do 10 lat! Nie jesteś pewny czy Twoja polisa się nadaje do odzyskania pieniędzy? Skontaktuj się zemną a ja to sprawdzę! Udzielam wszelkich odpowiedzi BEZPŁATNIE! Obsługuję całą POLSKĘ. Kontakt: Mail: a.drabot(małpa)knfteam.pl Tel. +48 508 107 079 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach