margo903 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Hej Od pewnego czasu mam bóle głowy, które nie ustają nawet po zażyciu tabletki przeciwbólowej. Nie mogę normalne funkcjonować. Czy macie jakieś sprawdzone metody na migrenę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bożena56 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Witam. Nie miałam takiego problemu, ale jeśli tabletki przeciwbólowe nie pomagają to potrzebna jest konkretna diagnostyka. Po pierwsze udać się do dobrego neurologa, który zleci badania obrazowe. W Warszawie jest klinika PsychoMedic [link usunięty] ,gdzie pracują profesjonaliści, więc na pewno pomogą.W klinice jest możliwość rejestracji online 7 dni w tyg, 24h. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2016 mnie pomaga leżenie na płasko i zimny okład na głowę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2016 Mnie bardzo pomaga siedzenie w zacienionym pokoju i robienie zimnych okładów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Bezwzględnie trzeba się zgłosić się do dobrego i doświadczonego neurologa. Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa jest klinika, która ma świetnych specjalistów. Uważam, że akurat tam warto się udać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2016 Aż tak? A nie da się sobie poradzić domowymi sposobami? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
talaga 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 Połóż się, zamknij oczy i odpocznij. Mnie na ból głowy pomaga też słuchanie spokojnej muzyki, szczególnie klasycznej [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2016 A może lepiej pójść do neurologa? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2016 Mi na silne bóle migrenowe pomagają tylko tabletki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 ja wole się po prostu położyć i zrelaksować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2016 A mi przy migrenie trudno jest się tak po prostu zrelaksować. Ból nie odpuszcza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 moim zdaniem lepiej się położyć niż faszerować lekami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazimierz50 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Mnie pomaga leżenie przez godzinę w ciemnym pomieszczeniu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata555 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2016 U mnie migreny często powodowały orzechy i sery. Tak zauważyłam. Sery mają często sporo ulepszaczy. Zamieniłam na zdrowe sery naturalne z http://serowarpodlaski.pl/ i jak ręką odjął. Warto spróbować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2017 Moim zdaniem najlepiej zgłosić się do dobrego neurologa. Nie warto na własną rękę faszerować się lekami. W tym miejscu https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa znajdują się namiary na świetną klinikę. Nazywa się Psychomedic i znajduje się w Warszawie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitahaja 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2017 leczenie migreny i wizyty u neurologa są wręcz konieczne. To jest bardzo męcząca choroba, kto na nią nie choruje nie zdaje sobie sprawy jak bardzo utrudnia ona życie, tu znajdziecie więcej na ten temat [link usunięty] . W przypadku migreny dostęp do skutecznych leków jest bardzo ważny, ja czasem się ratuję tabletkami migea bo jako jedyne leki bez recepty pomagają zwalczyć ból Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2017 Widziałąm że są takie mocne preparaty przeciwbólowe, pooglądaj sobie na https://eapteka.pl/bol trzeba coś wziąc bo nie da się potem funkcjonować Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ag_a 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Dnia 17.10.2016 o 10:19, Kazimierz50 napisał: Mnie pomaga leżenie przez godzinę w ciemnym pomieszczeniu. Nie zawsze można sobie na to pozwolić - szczególnie, gdy migrena dopada nas w czasie pracy czy innych obowiązków. Dnia 13.10.2016 o 12:01, sam87 napisał: A może lepiej pójść do neurologa? Jeżeli migreny zaczynają być coraz częściej neurolog staje się koniecznością. Mnie też to w końcu czeka, ale na razie zwlekam i biorę leki - pomaga mi excedrin migra stop, ból znika po pół godzinie. A jak wezmę w czasie aury to migrena nawet nie zdąży się pojawić. Na razie migreny zdarzają mi się rzadko, średnio co miesiąc. Kiedyś bywały częstsze i boleśniejsze, teraz nauczyłam się szybko reagować w czasie aury. No i odwlekam wizytę u neurologa... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Warto też poczytać na temat sposobów na ból głowy na stronie [link usunięty] . Jest to portal z bardzo ciekawymi artykułami i poradami zdrowotnymi. Znalazłem go, gdy szukałam pomocy przy trzydniówce córki. Od tej pory jestem na bieżąco z sposobami na przeziębienie czy zapalenie ucha. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2017 dzięki kindzior za namiar na stronę, sporo fajnych porad :) Warto też zajrzeć na [link usunięty] . Poza patentami na to jak zachować zdrowie czy radzić sobie z infekcjami jest też dział dotyczący urody, diety i ogólnych porad związany ze stylem życia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Moje zdanie jest takie, że należy bezwzględnie udać się do naprawdę dobrego neurologa. Tylko tak można sobie pomóc. Zajrzyjcie tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa . Jest tam klinika, która zatrudnia specjalistów z doświadczeniem. Warto się tam zarejestrować na wizytę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Mnie na migrenę pomaga, gdy od razu zażyję Ibuprom i posiedzę chwilę w ciemnym, cichym pokoju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2018 Ja testowałam na sobie rozwiązania z tego artykułu i podziałało [link usunięty] Mnie pomogły zacienione pomieszczenia i joga. Może u Ciebie też pomoże :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2018 Zdaje mi się, że najlepiej byłoby pójść z tym do lekarza, a nie sięgać po niesprawdzone leki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktorex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2018 Może ból jest na tle psychicznym? Za dużo obowiązków, stres? U mnie w sytuacjach napięcia od razu pojawiają się różne dolegliwości somatyczne utrzymujące się dość długo :( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach