netman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2016 Czy możecie się podzielić opiniami na temat pozyskiwania klientów za pomocą telemarketingu,czy dzięki temu zwiększyła się sprzedaż i rozpoznawalność firmy a jak korzystacie z call center to jaki model rozliczania najlepiej wybrać? W Google znalazłem dość ciekawą ofertę [link usunięty] ale liczę na nieco więcej informacji na ten temat.... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2016 Dużo firm korzysta teraz z platform typu https://serwersms.pl które umożliwiają wysyłkę smsów. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie, szczególnie jeżeli chce się poprawić komunikację z klientem, chociaż takie wiadomości sprawdzają się też jako forma promocji. Niezależnie od tego czy wybieramy call center czy wysyłkę smsów, trzeba pamiętać o dobrze sprofilowanej bazie danych. Tylko w ten sposób takie działania mają szansę się sprawdzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_w2w 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 Ja szukałam call center, i moje doświadczenie jest takie, że na kilkanaście firm, odpisała jedna. Po miesiącu. Co więcej odpisała, że niestety nie będzie w stanie mi pomóc (a prosiłam o przedstawienie możliwości). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antona 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2016 Ja uważam, że to bardzo dobry pomysł na pozyskania klienta, bo jak się okazuje tak naprawdę w ciągu 2-3 minut jest on w stanie podjąć decyzje zakupowe. U nas w firmie w każdym razie sie sprawdzilo, ale zainwestowaliśmy w taki program do obsługi klienta: [link usunięty] . Dzięki temu jesteśmy w stanie szybko rozwiązać wiele problemów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2016 Zarówno telemarketing, jak i wysyłka smsów potrzebują dobrze sprofilowanej bazy danych, tylko wtedy takie działania mogą okazać się skuteczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zipp 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2017 Dobra telemarketing na pewno działa, najlepiej skorzystać z usług firmy i przeprowadzać częste szkolenia. Ze swojej strony mogę polecić [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia93 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Mnie telemarketing wkurza strasznie mocno , Dzwonią, nie pozwalają sobie odmówić... Nie rozumieją słowa "nie". Może dogadaj się ze stroną taką jak ta : [link usunięty] . W zamian za reklamę , tym bardziej że w BM są bardzo fajne promocje, to może przyciągnąć Ci klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Kiedyś pracowałam jako telemarketerka, więc znam temat z dwóch stron. Nie lubiłam tej pracy bo ludzie spieszą się, nie chcą rozmawiać na tematy, które ich w danym momencie nie interesują, albo mówili, że jak beda tego potrzebowac to sie odezwą. Z drugiej strony jako Klientka nie lubię takich telefonów, szczególnie w godzinach pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka777 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Telemarketing może zniechęcić klientów, bo większość firm źle go przeprowadza, są nachalni i każdy skojarzy ich z twoją firmą a nie z firmą telemarketingową, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopyka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2017 Jeżeli masz dobrych telemarketerów to ok, zależy też jaką branżą chcesz się trudnić w call center. Generalnie na początek pamiętaj że w tej branży warto zrobić kadrze pełne [link usunięty] , które usprawnią działanie firmy. Takie systemy i zarządzanie nimi naprawdę może zdziałać cuda, mają one na celu usprawnienie firmy, szybki przepływ informacji, w tej branży jaką chcesz się trudnić ,można na przykład wdrożyć taki system który kieruje połączenia do telemarketera który zajmuje się danym produktem. To bardzo przydatny i rozbudowany system zarządzania firmą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 Moim zdaniem warto szukać ciekawych propozycji na; [link usunięty] . Tam znajdziesz ciekawe propozycje marketingowe. Wydaje mi się, że każdy znajdzie coś dla Siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaś Fasola 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2017 Może jest to dobry sposób na pozyskanie klientów ,,na już" i skłonienie ich do skorzystania z jednej usługi. Myślę, że klientów, którzy wracaliby do oferty jakiejś firmy, trzeba pozyskać w inny sposób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Korzystam tylko jak jestem chory i nie mogę wyjść z domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach