Zośka89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2017 Ja bym jeszcze zwróciła uwagę na dietę, bo w sumie to jest często pomijane, a jednak też ma spory wpływ na włosy. Jak chcemy poprawić ich kondycję, to dobrze by było zadbać o obecność żelaza, cynku, magnezu i nienasyconych kwasów tłuszczowych (w dużej mierze sprowadza się to do ryb, mięsa drobiowego, ciemnego pieczywa, warzyw najlepiej ciemnozielonych, owoców i orzechów). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmadeuszBorkowski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Też miałem problem z wypadającymi włosami generalnie można skorzystać z medycyny estatycznej w tym przypadku mogę polecić Ci Centrum estetyki medycznej w Katowicach pomogli mi z moim problem jakbyś chciał link to masz tutaj - [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Niektórzy niestety chyba muszą się z tym po prostu pogodzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 na wypadające włosy zdecydowanie najlepsze są olejki naturalne, polecam herbaciany i arganowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2017 Przetestowane osobiście? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wista 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 ja zamawiam takie środki w Kontigo, mają tam moim zdaniem najlepiej zaopatrzony sklep z kosmetykami [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turkusowa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2017 Słyszałam, że bardzo dobrym sposobem na porost włosów jest picie drożdży uprzednio zalanych wrzątkiem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annabell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2018 Ja też miałam problem z wypadającymi włosami i drogeryjne kosmetyki nie bardzo się sprawdzały. Dopiero badanie trichoskopowe, które robiłam u dr Marcina Zakrzewskiego z Kliniki Zakrzewscy i późniejsza terapia przyniosły rezultaty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2018 Też miałem problem z Łysieniem. Włosy mi wypadały w sporych ilościach. W końcu zdecydowałem się na przeszczep włosów. Zgłosiłem się do firmy http://www.flymedica.pl Organizują przeszczepy włosów w Tureckich klinikach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2018 Polecić mgiełkę Radical z Rossmanna. Ostatnio wszystkie koleżanki mi ja zachwalają... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2018 Mi zawsze pomaga maska na włosy, w białej plastikowej puszce z czarnym logo, bodajże Henna Wax Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2018 Może to być jakaś choroba, udaj się z tym najlepiej do lekarza. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 U mnie pomógł na to skrzyp. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2020 Trzeba dbać o swoje włosy. To jest podstawa. Przyczyn wypadania jest wiele. Warto przede wszystkim poddać się badaniom, aby się odpowiednio zdiagnozować i móc rozpocząć leczenie. W skrajnych sytuacjach można zdecydować się na transplantację włosów. Poczytajcie sobie tutaj https://derm-al.pl/medycyna-estetyczna/transplantacja-wlosow na ten temat. Można w ten sposób znowu cieszyć się bujną czupryną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2020 Ja się borykam z tym problemem, nie pomagają żadne odzywki, więc stwierdziłam, ze najwyższa pora zacząć się zdrowo odżywiać. Mam nadzieje, że to pomoże. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek86 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2020 o włosy trzeba odpowiednio dbać, wtedy nie będą wypadały i będą zdrowo wyglądać, polecić mogę doskonały salon fryzjerski Akademia Perfect Hair gdzie oferują wysokiej jakości usługi fryzjerskie i zabiegi dla mężczyzn - barber, dzięki nim zawsze mam zadbane włosy. Umiejętnie dobierają fryzury, kolor włosów i kosmetyki - można na nich polegać w 100% 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2020 Może warto wykonać jakieś badania pod kątem niedoboru witamin. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach