enka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2016 Który dostawca energii ma najlepszą ofertę ? Czy zmiana dostawcy to dużo formalności do załatwiania? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2016 Też się zastanawiamy nad zmianą dostawcy energii. Od wielu lat ciągle ten sam, bo po prostu trudno się jakoś zmobilizować, żeby to zmienić. A przecież warto, bo można płacić niższe rachunki. Zastanawiamy się nad nowym dostawcą ,być może RWE będzie odpowiedni. bo czytałam o nich na http://cojestgrane24.wyborcza.pl/cjg24/Warszawa/1,40,141328,Plac-Zabaw-nad-Wisla--BarKa-.html Z okazji zmiany nazwy organizują dużo imprez w Warszawie. W wielu miejscach stolicy widać też ich hasło "Miło Cię widzieć" Teraz będą mieć nazwę Innogy, z połączenia słów Innowacje i Energia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 Średniej wielkości firmy mogą połączyć pożyteczne z oszczędzaniem dzięki instalacji własnych spalarni śmieci. Na http://www.termiczneprzeksztalcanieodpadow.pl/spalarnie-odpadow czytałam jak można wykorzystać powstałą energię - także do np. ogrzewania powierzchni. Z czasem takie inwestycje będą i u nas normą. Na dzień dzisiejszy to niezbyt popularne rozwiązanie, a szkoda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2018 Ja polecam inwestycję w energię odnawialną, dzięki której możemy przyczynić sie do lepszej ochrony naszego środowiska. Widziałem niedawno, że http://www.bep-sa.pl oferuje sadzonki paulowni, dzięki którym można wytwarzac biomasę. Ciekawa sprawa, warto poczyatć więcej na ich stronie:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieruchomosci@ukr.net 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2018 Ukraina. Paliwa granulowane, mialy weglowe od 90 zl/tona. Podejmiemy wspolprace z producentami kotlow i palnikow na pellet, biomase. Zrodla ciepla, piece, instalacje centralnego ogrzewania duzej mocy. Grzejniki kondensacyjne, zgazowujace drewno, do spalania agro biomasy z podajnikiem tlokowym. Ekogroszek wegla brunatnego, pellety, brykiety, zrebki drewna, mieszanki groszku z trocinami itp. Produkujemy suche paliwa, nowoczesne kotly grzewcze CO, palniki o mocy cieplnej 100kW i wiecej. Ceny, koszty serwisowe tansze od polskich, UE. Zaklady produkcji i montowania kotlow, zbiornikow, pojemnikow z blach. Zapraszamy zainteresowanych. Telefon: +380505806241 (polsk.), Viber +380660832530 , E-mail: mailto:nieruchomosci@ukr.net Skype:IgorKijow Europart,ul.O.Teligi 21,lok.24 Kijow 04060 Ukraina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregorz111 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Jeśli są gdzieś niższe stawki, to zawsze warto zmienić firmę. W przyszłości będą to duże oszczędności dla zakładu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieruchomosci@ukr.net 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Ukraina. Wegiel drzewny 930 zl/tona, brykiety 240 zl/tona, carbon 90 zl/tona. Stala sprzedaz paliwa bezposrednio od producenta. Surowiec mineralny carbon pochodzenia roslinnego, zachowuje strukture scian komorkowych drewna. Cena FCA 90 zl/tona, frakcje do 300mm. Wegiel drzewny buk, dab, brzoza, jesion, grab do grilla, barbecue. FCA 930 zl/tona, frakcje 20~250mm. Brykiety z wegla brunatnego, torfowe walec FCA 240 zl/tona. Tyrs drzewny dodawany do skladu na zamowienie. Produkcja pakowana big-bag, worki, luzem. Zapraszamy do wspolpracy wszystkich zainteresowanych. Drewno opalowe, tartaczne, budowlane, wiezba dachowa, sklejki, parkiety, europalety, elementy, deski paletowe, biomasa, pellety, brykiety, zrebki, zrzyny, trociny, kora, wegiel, torf, sloma, susz, otreby, maka, soja, rzepak, slonecznik, olej, paliwa, nawozy, produkty rolne itp. non-stop w okresie calego roku. Tanio Telefon: +380505806241 (polsk.), Viber +380660832530 , E-mail: mailto:nieruchomosci@ukr.net Skype:IgorKijow Europart,ul.O.Teligi 21,lok.24 Kijow 04060 Ukraina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oktawiano 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Oszczędnością jest używanie oświetlenia energooszczędnego, wiem, bo sam się przekonałem. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasmak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 czesc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imogen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2018 Wydaje mi się, że to też zależy wszystko od regionu w jakiej masz firmę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach