Dagmara1985Lady 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2019 Ja z całą pewnością polecam skorzystać z oferty firmy ERKA z Gdańska, która oferuję sprzedaż taśm hamulcowych, plandek samochodowych i budowlanych, płacht z materiałów syntetycznych. Firma oferuję również naprawy takich plandek wiec moim zdaniem warto do nich zajrzeć i wybrać dla siebie najlepszą opcje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza82 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2019 W kwestii transportu chłodniczego polecam firmę spedycyjną [link usunięty] . Zapewniają bezpieczny transport ładunków i dostawę zawsze na czas. Dobrze się z nimi współpracuje i zawsze można liczyć na fachowe doradztwo i wsparcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirelka78888 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 Mogę polecic bardzo dobrą firmę spedycyjną blau speed. Odkąd mam do czynienia z tą firmą to nie mogę niczego zarzucić tak na dobrą sprawę. Znają się na rzeczy i zawsze dotrzymują słowa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2019 Znalezienie porządnej firmy, która zajmuje się transportem i spedycją jest bardzo ważne. Ja sam od dawna korzystam z usług http://vomax.eu/ i mogę polecić ich również wam. Tam pracują doświadczone osoby, na których można polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2019 Moim zdaniem ten kontakt powinien przydać się do kierowców, którzy pracują własnie w transporcie i podróżują po całej Polsce i za granicę i niewiedza, gdzie są parkingi dla aut ciężarowych. Parking AUTO PORT STREFA w Słubicach to miejsce gdzie możecie dobrze zjeść w restauracji, skorzystać z myjni samochodowej dla tirów jak i zrobić zakupy w dalszą drogę w sklepiku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2019 Powodzenia w rozwoju firmy! Jeśli zaś chodzi o sprawdzoną i rzetelną firmę spedycyjną to ja polecam [link usunięty] bo sam korzystałem z ich usług więc wiem, że zawsze terminowo wywiązują się z danego zlecenia. Pod ich opieką towar jest bezpieczny i nienaruszony dotrze w zlecone miejsce.. Kontrolują przewóz na każdym etapie. Do tego, jeśli masz wątpliwości, która opcja będzie dla ciebie najkorzystniejszym rozwiązaniem, zawsze fachowo doradzą i podpowiedzą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poboczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2019 Również gratuluję i życzę powodzenia w prowadzeniu biznesu! Trzymamy kciuki za powodzenie. Widzę, że minęło już trochę czasu od pierwszego wpisu - daj znać jak Ci idzie 🙂 W kwestii pytania, to trudno nie zgodzić się z przedmówcami. Ważnym czynnikiem jest profesjonalizm firmy, podejście indywidualne. Nie widziałem jeszcze jednej istotnej informacji - o niej zapominamy, a warto być świadomym. Ekologia! Nie chodzi o modę, ale realne działania. W firmie Lad Transport jest to jeden z czynników przy realizacji usługi - bardzo ważny czynnik. Jeżeli chodzi spedycję to polecam Lad Transport właśnie - pozdrawiam serdecznie! Po więcej informacji zapraszam tutaj [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszko 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2020 Polecam firmę Cargo Transport, są solidni, można na nich polegać, zajmują się spedycją i transportem zarówno na terenie naszego kraju, jak i za granicą. Dodatkowo, co też nie jest bez znaczenia, mają dobre warunki współpracy, co oznacza także konkurencyjne ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2020 Ja gdzie zatrzymujecie się w trasie ? bo ja kilka razy byłem na stacji Auto Port Strefa w Słubicach i powiem wam, że to najlepsza stacja na jakiej byłam. Na stacji możemy 24 h zjeść coś na ciepło pyszny obiad - kolację a nawet śniadanko. Stacja w Słubicach oferuję również parking, myjnie samochodową oraz możemy zrobić nich zakupy w sklepiku na dalszą trasę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labora 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2020 ciekawe polecenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed1981 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2020 Pomóżcie , udostępnijcie , proszę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed1981 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2020 Pomóżcie , udostępnijcie , proszę pomagam.pl/pkyrk88d Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2020 Ja ze swojej strony polecam skontaktować się z firmą ERKA, która oferuję sprzedaż wysokiej jakości plandek samochodowych i budowlanych. Firma Erka oferuję również sprzedaż nadruki na plandekach i banerach reklamowych w bardzo dobrych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paszem 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2020 podpinam sie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dosia99x 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2020 Od siebie mogę polecić https://spnlogistics.pl/blog/usluga/transport-ponadgabarytowy/ Bardzo dobra i rzetelna firma Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekbaba2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2020 Ja w okolicach Legionowa polecam taksówkę pod tym adresem: [link usunięty] Jeżdżą całodobowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała mi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2020 Zapoznaj się z firmą Blau Speed - porządna, z własnego doświadczenia mogę polecić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała mi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2020 A i realizacja zamówienia jest mega szybka 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2020 Sprawdź ofertę firmy Blau Speed. Ja byłem bardzo zadowolony z ich usług. Transport za każdym razem był na czas, a kontakt ze spedytorami bardzo dobry. Widać, że mają fajne, profesjonalne podejście do klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2020 Korzystam z Blau Speed, firma działa zawsze terminowo, polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek92 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2020 Kilka razy już korzystałem z usług Blau Speed i do niczego nie moge sie przyczepić. Wszystko załatwione w terminie, ze spedytorem dobry kontakt. Powiem szczerze, ze lubię współpracować z ta firmą, bo wiem że nie zawalą terminów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleh 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2020 Blau Speed - najlepsza firma spedytorska z którą współpracowałem. Na prawdę, kwalifikowani specjaliści Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam P 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2020 Jeździć warto w pewnych firmach. Wypłacalnych i takich gdzie szanuje się kierowcę. Ja jeździłem w Blau Speed i byłem zadowolony. Ludzie ok, kasa ok, ale tak się życie potoczyło że trzeba było wyjechać za granicę. Ale jak ktoś w PL to śmiało może tam ruszać do pracy, na pewno stratny nie będzie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatarekju 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2020 Bardzo dobre opinie czytałam na temat firmy Cargo Transport. Sama właśnie będę rozpoczynać z nimi współpracę, bo bardzo mnie do siebie przekonali dobrą ofertą, podejściem do klienta, ale też mają świetne opinie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zusiek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2020 Ja polecam Blau Speed. Od dawna z nimi współpracuję i jest ok. Zajmują się spedycją i transportem zarówno na terenie naszego kraju, jak i za granicą Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach