warszawiak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 Od dłuższego czasu cierpię na bezsenność i stąd moje pytanie - czy ktoś z was może poradzić jakiś skuteczny sposób na bezsenność? Czy takie sposoby podane http://blog.hepika.pl/pozostale-wpisy/sposoby-na-bezsennosc-7-porad/sa skuteczne? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda_lena 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 Ja też mam ostatnio problemy z bezsennością... To chyba kwestia nadmiaru stresu. Zastanawiam się, czy nie dopada mnie czasem wypalenie zawodowe, bo jakbym czytała o sobie [link usunięty] . Miał ktoś z was z tym do czynienia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 jeśli jest to uciążliwy problem o lepiej iść z tym do lekarza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 A może winne są cieki wodne? Polecam to zbadać, a jak się okażę że macie żyły wodne w domu, to wtedy odpromiennik trzeba kupić. Ja mam w domu marki Creatos i się sprawdza, działa dobrze, bo z zasypianiem już problemów nie mam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 Jeżeli bezsenność trwa długo, to radziłabym iść z tym także do lekarza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 No pewnie, można jeszcze się wspomóc herbatka z szyszek chmielu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 Umów się do dobrego neurologa, znajdziecie przyczynę i zaczniecie leczenie bezsenności, której źródeł może być sporo. Warszawski Psychomedic jest lepszą z klinik, gdzie znajdziesz 7 dni w tygodniu pomoc specjalisty. Na http://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ możesz się zapisać, albo zadzwonić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Moim zdaniem najpierw trzeba by było zdiagnozować co te bezsenność powoduje, bo przyczyny moga być też zdrowotne, wiec lepiej to zbadac. U mnie bezsennośc powodowały zyły wodne w nowym mieszkaniu. Teraz mam w sypialni odpromiennik Creatos i jest o niebo lepiej. Także polecam wszystko zbadać! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach