bikson 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2020 Tonery z Asarto są moim zdaniem w 100% dobre, po prostu pasują idealnie do drukarek, nie ma z nimi kłopotów, drukowanie jest w dobrej jakości i ode mnie plus też za wydajność sprzętu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusia394 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2020 Jeśli biuro to z pewnością przydadzą się Wam biurka oraz krzesła biurowe. Ciekawe i dość tanie propozycje znajdziecie w sklepie internetowym mirjan24.pl Mają darmową dostawę o ogromny wybór 🙂 Polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlena 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2020 W domu mam jedno pomieszczenie przeznaczone na swoje biuro. Pracuję po 8-9 godzin dziennie, więc zależało mi na wygodnym i dobrze wyprofilowanym fotelu. Udało mi się taki znaleźć na Unique wybrałam model forte z którego jestem zadowolona. W końcu nie odczuwam bólu kręgosłupa w trakcie pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bikson 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2020 Bardzo dużą oszczędność dają faktycznie tonery zamienniki do drukarek. Ja u siebie w biurze zamawiam zamienniki z Asarto i jestem zadowolony. Komfortowe drukowanie, wszystkie zamienniki dobrze działają, jest deklarowana przez producenta wydajność Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama852 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2020 Pamiętajmy o podjęciu współpracy z dobrym biurem rachunkowym i jeżeli ktoś z was jeszcze nie wybrał swojego biura to ja polecam biuro z Warszawy u Pani Jadwigi Adamus. Biuro znajduję się na Lanciego 8 lokal 29. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2020 To duży plus, że tonery działają. Ja ostatnio kupiłem kilka innej firmy i 4 z 5 były wadliwe i stwierdziłem, że nie będę dalej kupował. Teraz też biorę od lokalnego dostawcy tonery Asarto jest 5/5 dla mnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2020 Ja niedawno szukałem wydajnej, cichej i prostej w obsłudze niszczarki do dokumentów. Urządzenie zamówiłem od firmy www.banpost.com.pl. Niszczarka posiada pojemny kosz na ścinki, dużą moc silnika oraz system automatycznego oliwienia noży tnących. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jasia 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2020 Najlepsze wyposażenie można znależć w ALLboards można umówić się na odbiór osobisty ale też wysyłają Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2020 Bardzo dobrze, że zwróciliście uwagę na dobrej jakości zamienniki do tonerów. Ja z własnego doświadczenia i po rocznych testach mogę polecić te z Asarto. Bardzo dobra jakosć za rozsądne pieniądze Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2020 Potwierdzam. Drukarki tam samo drukują, jest taka sama jakość, a oszczędnosć spora. Do tego tonery z Asarto są bardzo dobrze wykonane, proste w montażu i wymianie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2020 Ja także niedawno urządzałem niewielkie biuro. Poleasingową kserokopiarkę i niszczarkę zamówiłem od firmy www.abcdigital.pl. Sprzęt posiada nienaganny stan techniczny i wizualny. Dodatkowo jest bardzo ekonomiczny i wydajny, a ja sporo na nim zaoszczędziłem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach