handlara 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Czym powinien się wyróżniać komputer do pracy? Podpowiedzcie na co zwracać uwagę i co wam się sprawdziło. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Ja jestem zadowolona z Lenovo. Nie są drogie, w porównaniu do innych, ale dobrze się na nich pracuje. Tutaj https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-thinkpad-l440-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3476/ można sobie zresztą poczytać trochę więcej o tych sprzętach. Ogólnie widzę, że zbierają dobre recenzje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamW 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2016 Też mam komputer marki Lenovo i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasha72 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2016 A co sądzicie o tym, aby sobie zaprojektować i skonfigurować zestaw komputerowy, indywidualnie pod swoje potrzeby? Taki komputer będzie moim zdaniem najbardziej wydajny. W sklepie http://trysja.pl można zamówić taki sprzęt, myślę że do celów zawodowych to najlepsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanapozaur 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2017 Zależy do jakiej pracy. Do biura wystarczy zwykły laptop ze średnią konfiguracją. Ale są też takie bardziej specjalistyczne komputery, które wykorzystuje się w kilku branżach, na przykład na halach produkcyjnych czy kiedy z komputera trzeba korzystać w terenie, na świeżym powietrzu itd. Takie laptopy wyglądają na przykład tak https://rugged.com.pl/pl/why-getac.html Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Na szczęście wiele sprzętów można wykorzystać zarówno do pracy, jak i do rozrywki. Na pewno świetnym przykładem są chociażby komputery opisane w http://techfresh.pl/csgo-wymagania-minimalne-i-zalecane-jaki-komputer-wybrac/ To opłacalne zakupy, bo dokonujecie ich tylko raz, a korzystacie w różnych celach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedrekm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Wszystko zależy od tego do czego komputer będzie używany... samemu można porównać parametry - procesor, pamięć RAM, pojemność dysku, grafika. Ja kupowałem w x-kom i spokojnie można porównać samemu różne konfiguracje. Postawiłem na Lenovo, bo mają dobrą cenę a opinie znajomych były pozytywne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Powinien być funkcjonalny i spełniać nasze oczekiwania, a te przecież mogą być różne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Wybór odpowiedniego komputera do pracy, zależy od tego co planujemy na nim robić. Od siebie mogę wam polecić stronę http://www.wndcomp.pl Znajdziecie tam sporo dobrych komputerów i części komputerowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina98033 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Jakiegoś dobrego lapka ? Ale też nie ma co przepłacać :D. ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 mówisz i masz: [link usunięty] dobry i nie przepłacasz ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2018 Ja uważam, że do pracy najlepiej sprawdzi się komputer stacjonarny. Komputery stacjonarne mają z reguły mocniejsze parametry, są też wygodniejsze w użytkowaniu. Jeśli zastanawiacie się nad modelem to polecam rzucić okiem na https://itking.pl/desktopy/23677-hp-inc-prodesk-600sff-g3-i5-7500-500-4g-dvd-w10p-1hk32ea. Myślę, że taki komputer może być inwestycją na długie lata. Mam nadzieję, że będziecie z niego zadowoleni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2018 Moim zdaniem porządny laptop jest naprawdę w cenie. Zwracam jednocześnie uwagę że nie trzeba kupować nowego sprzętu za kilka tysięcy złotych. W https://shoplet.pl/ można kupić po niższej cenie używany, ale w bardzo dobrym stanie sprzęt komputerowy i nie tylko. Warto zajrzeć i zapoznać się z ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elżbieta2 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Z własnego doświadczenia wiem, że zarówno laptop jak i komputer stacjonarny, równie dobrze sprawdzają się podczas standardowych czynności w firmie. Myślę więc, że wybór między laptopem a komputerem stacjonarnym nie jest tak ważny, jak bezpieczeństwo danych na komputerze. To od sprawności i bezpieczeństwa oprogramowania zależy sprawność działania i bezpieczeństwo całej firmy. Dlatego warto zadbać o inwentaryzację informatyczną [link usunięty] . Taka usługa może okazać się bardzo pomocna, ponieważ można zdiagnozować słabe strony obecnych rozwiązań i wprowadzić korzystne zmiany, zgodne z obecnym prawem o ochronie danych osobowych i bezpieczeństwie informacji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monica 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Ja ostatnio kupiłam komputer po leasingowy i się bardzo bałam że będzie wadliwy albo uszkodzony a okazało się że jest całkowicie odwrotnie. Byłam w szoku, dzisiaj polecam wszystkim taki zakup, ale być może akurat mi się udało i miałam szczęście. Nie wiem od czego to zależy. Ma ktoś jakieś doświadczenia z kupnem komputerów po leasingu? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokMu88 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2018 Części i podzespoły komputerowe między innymi pamięci, dyski twarde, płyty główne znajdziecie odwiedzając stronę esus-it.pl mają super ofertę w tym zakresie. Do tego normalne ceny oraz szybka realizacja zamówień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda99 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 Jak rozumieć sformułowanie "normalne ceny"? Pierwszy lepszy produkt: Dysk Crucial MX500 250 gb mają za 399 zł, a konkurencja sprzedaje te dyski w okolicach 280 zł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 Ja mam vaio do pracy i jestem z nich bardzo zadowolona. Komuptery maja już 5 lat i super się sprawdza. Jestem tez za firmą lenovo, która ma bardzo fajne komputery. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia.Gawrońska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 My tez mamy lenovo i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Kiedys mieliśmy inne komputery chba Sony to takie średnie byly... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubikuba 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2018 Ja wziąłbym do pracy komputer stacjonarny Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muniek_m 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2018 a ja poleasingowy bym kupił ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek.Mroczkowski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2018 Ja mam laptopa Dell i uważam, że nie ma lepszeo rozwiązania. Do tego drukarka Brother i jest okej. Co do drukarki, aby obniżyć trochę koszty to kupuję nie toner oryginalny ale zamiennik z Asarto i nie ma kłoptów. Działa super, drukuje wydajnie, koszty są mniejsze Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warszek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2018 lenovo tablet z dopinana klawiatura Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka85 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2018 My komputery kupowaliśmy ze sklepu shoplet i byliśmy z nich bardzo zadowoleni. W tym sklepi emożna kupić wszystko co z komputerami jest związane czyli - laptopy, komputery stacjonarne, obudowy do komputerów, napędy, dyski, tablety, serwery i tym podobne - wszystko w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
primodial 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2018 Do pracy dobry będzie wygodny laptop z ekranem 15,6. Taki można kupić zam niej niż 1,5 tys złotych. Jeśli ktoś pracuje tylko w domu to najlepszy będzie duży monitor i zwykły komputer. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach