dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Jakie badania dodatkowe warto zrobić?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 No hej :) Moja koleżanka jest w ciąży i zrobiła badanie genodiet. Badanie wiele jej wyjaśniło i uspokoiło. Dowiedziała się sporo na temat swojego organizmu oraz poznała składniki, które jej szkodziły. Myślę, że każda kobieta w ciąży albo taka, która się stara o dziecko, powinna je zrobić :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośka99 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2016 Zazwyczaj lekarze zlecają całe mnóstwo badań. Krew, mocz, glukoza, tsh i wiele innych. A myślisz już o wyprawce? Jeśli tak polecam czytywać blog http://www.olomanolo.pl/wyprawka-dla-malucha-pink-more/ , znajdziesz tam fajne inspiracje :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Ja robiłam tylko te które lekarz zalecił czyli HBS, EKG, USG i morfologię co miesiąc, więcej chyba nie było. Gastroskopią nie chcieli mnie męczyć a miałam problemy z żołądkiem i potworne zaparcia, pomógł dicopeg 10g prawie natychmiast Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2017 Ja wykonywałam to co zlecał lekarz i proponował, a więc badania trójwymirowe tylko wykonywałam, czy wszystko dobrze z rozwojem dziecka. Warto pomyśleć też już o wyprawce, aby wszystko na czas kupić, bo jednak 9 miesięcy szybko zleci. Fajne dodatki wdziałam na: https://www.tinystar.pl/ROZKI-NIEMOWLECE/78 . Mają tam wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2017 Wszystkie badania zleca lekarz prowadzący. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2017 Najlepiej poradzić się lekarza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariel 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2017 Ja myślę, że należy zacząć do prawidłowego dbania o własne zdrowie. Prawidłowe odżywianie, regularny ruch oraz uzupełnianie poziomu niezbędnych dożycia pierwiastków. Na tej stronie [link usunięty] przeczytać można bardzo interesujący poradnik na temat magnezu, który całkiem nieświadomie na co dzień wypłukujemy. Tutaj akurat o zapotrzebowanie w ciąży, ale temat jest szeroko opisany i wiedza w nim zawarta może okazać się przydatna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 Zgadzam się, warto pomyśleć perspektywicznie. Skoro znacie termin narodzin dziecka, to już przed tym czasem powinniście mieć skompletowane wszystkie rzeczy potrzebne na przyjście nowego członka rodziny. Dobrze jest to opisane w http://www.olomanolo.pl/category/wyprawka/ więc poczytajcie o tym więcej. Nie warto zostawiać takich rzeczy na sam koniec. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2017 Jak lekarz nic dodatkowego nie zaleca to po co? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach