czersky102 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Jeżeli ma być właśnie firma, która ma duże zaplecze i transportuje nietypowe rzeczy, zajmuje się również relokacją maszyn to [link usunięty] jest optymalnym rozwiązaniem. Można wejść na stronę, zobaczyć, jaką mają ofertę i doświadczenie. Firma na pewno godna polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Jeżeli chodzi o transport ADR to http://www.utylizacja.legnica.pl/zakres-dzialalnosci.html mają doświadczenie. Jak dla mnie realizowali kilka zleceń, któe wymagały naprawdę indywidualnego podejścia i poradzili sobie pierwszorzędnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Dobrze by było, aby firma transportwa miala współpracę z agencją celną. To naprawdę ułatwia wiele rzeczy. Dobrą agencją jest np. http://www.interlog-agencja.pl/ z Poznania. Mają bardzo duże doświadczenie w branży celno-podatkowej. Polecam bardzo, prawdziwi fachowcy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Tu piszemy o wyposażeniu. Obecnie do podstawowego wyposażenia można właśnie zaliczyć między innymi tachografy. One są najczęściej sprawdzane przecież, więc warto zadbać o to, aby po prostu spełniały oczekiwania. Tu mogę polecić zakup w http://www.mikrotronik.com/. Bardzo fajna i praktyczna oferta dopasowana do potrzeb. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokMu88 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2018 Na przykład ponadgabarytowo transportuje firma [link usunięty] i to uważam, za bardzo dobre rozwiązanie. Mają odpowiednią ilość ciągników oraz doświadczonych kierowców, więc mogą realizować nawet takie bardziej nietypowe zlecenia po prostu. W normalnej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Jeżeli prowadzicie własną firmę transportową to mogę wam polecić http://www.spojlery.com.pl Spojlery do ciężarówek znacznie zmniejszają ilość paliwa przez nie spalanego, co jest ważne dla każdej osoby, która prowadzi własną firmę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Firm transportowych na pewno nie brakuje, co zresztą doskonale widać, a to sprawia, że konkurencja jest spora, trzeba tutaj umieć się wyróżnić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Jeżeli chcecie prowadzić własną firmę transportową to musicie zdobyć uprawnienia do prowadzenia pojazdów tego typu. Każdy kto chce zdobyć uprawnienia na ciężarówki, autobusy itp. powinien przejść odpowiednie testy psychologiczne. Testy tego typu przeprowadza http://www.autosugestia.com.pl z Gliwic. Polecam wam ich, jeżeli mieszkacie w tych okolicach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pracocholik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Proponuję zarejestrować się na giełdzie transportowej. Zlecasz transport, w którym dokładnie opisujesz rodzaj przesyłki, dzień odbioru i dostawy oraz budźet. Wtedy masz pewność, że nie zostaniesz oszukany a towar dotrze na miejsce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dedefestik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2018 Jako dostawcę paliw mogę polecić firmę Agraoil tu macie do nich adres agraoil.pl. Bardzo dobra firma z dobrą ofertą. Właśnie dostarczają dla firm transportowych (i nie tylko) paliwa. Warto z takimi firmami właśnie podejmować współpracę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2018 Da-trans z Warszawy możecie brać jako wzór. To nie jest prosty biznes z tego względu, że stawki są wyśrubowane. Nie ma co ukrywać, że pod tym względem wiele się zmienił. Potrzebna jest wypasiona flota. W przeciwnym wypadku nie wygracie rywalizacji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nenendyzma 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2018 Eksport to dziś naprawdę sposób na to, aby po prostu zarobić. Moim zdaniem Chiny są studnią bez dna jeżeli chodzi o kupowanie naszych towarów. Tu macie namiar do firmy która kompleksowo pomaga pośredniczyć w sprzedaży. Tu wszystkie szczegóły deum.com.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2018 Ja mam pomysł na taki biznes transportowy, żeby przewozić ludzi. Mam stary samochód dostawczy i myślę o tym, aby przeorbić go na busa, co o tym myślicie? widziałem,że są firmy, które takie przebudowy robią. Np. http://zabudowabusa-hitbus.pl/ . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
interkram 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2018 Przy wybieraniu firmy należy pamiętać żeby była możliwość monitorowania przesyłki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek.Mroczkowski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2018 Jeżeli firma transportowa to na stanie musi być obowiązkowo takie urządzenie jak waga. la tego warto wejść na stronę tej firmy Automex System z Tczewa, która oferuje sprzedaż wag takich jak lub wagi hakowe podwieszane na dźwigach lub suwnicach, ręczne wózki paletowe ze zintegrowana wagą, wagi umieszczane na wózkach widłowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2018 Polecam Inter Centrum, współpracowałem z wieloma tego typu firmami i oni są najkompetentniejsi. Dotrzymują terminów i utrzymują stały kontakt. Wszystko zgodnie z planem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2018 Jeżeli planujecie otworzyć firmę transportową to wcześniej lub później będziecie musieli rozejrzeć się za częściami do waszych samochodów. Też przez to przechodziłem. Mogę wam polecić firmę http://www.as-truck.com.pl Znajdziecie tam części zamienne do samochodów ciężarowych, autobusów i samochodów dostawczych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2018 Właśnie odpowiadając na pytanie jednego z uczestników forum dotyczące tego, czy opłaca się mieć dostawcę paliw – odpowiadam, że się opłaca. Jeżeli do utrzymania jest jakaś większa flota, warto mieć własne zbiorniki paliwa, dostawcę paliw (np. Pol-Oil poloil.pl). Dzięki temu oszczędzamy czas, tankujemy na miejscu, nie ponosimy dodatkowych kosztów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bikson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2018 21 godzin temu, czersky102 napisał: Właśnie odpowiadając na pytanie jednego z uczestników forum dotyczące tego, czy opłaca się mieć dostawcę paliw – odpowiadam, że się opłaca. Jeżeli do utrzymania jest jakaś większa flota, warto mieć własne zbiorniki paliwa, dostawcę paliw (np. Pol-Oil poloil.pl). Dzięki temu oszczędzamy czas, tankujemy na miejscu, nie ponosimy dodatkowych kosztów. Zgadzam się z poprzednikiem. Znam firmy właśnie, że we własnym centrum logistycznym mają mini stacje paliw i tam tankują. Nic w tym dziwnego. Zaciekawił mnie właśnie ten dostawca Pol-Oil – jaka jest jakość współpracy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2018 Ja na Pol-Oil nie narzekam. Dostarczają nam paliwo do aut oraz olej opałowy do ogrzewania. Już kilka lat współpracujemy (jeszcze przed podjęciem przeze mnie pracy). Przez ten czasnie ma im nic do zarzucenia. Paliwa dobre, dostarczane w terminie, więc spoko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2018 Dar-trans z Warszawy. Mają dużą flotę, auta różnego typu, ale przede wszystkim każde z tych aut zapewnia jakość. Tam nie ma żadnych problemów, nie ma żadnych komplikacji, wszystko działa na najwyższym poziomie. Czego tutaj dokładnie oczekiwać? Wszystkiego po trochu. Pomimo sprawdzonej marki i tak niezbędnym krokiem jest dokładne sprawdzenie auta, na jakie się decydujecie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2018 Bardzo dobrą firmą transportową z usług, której korzystam jest http://www.fida.pl Firma ta zajmuje się transportem krajowym i międzynarodowym. Współpracuję z nimi od dawna i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartex 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2018 Może warto doradzić się znajomych w tej kwestii? Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Na mnie zrobiła wrażenie reklama firmy adar. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesior 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2018 Dobra, sprawdzona firma z usługami sprzętowo-transportowymi to Nazali Naft z województwa warmińsko-mazurskiego. Zajmują się też robotami ziemnymi i drogowymi i dostarczaniem paliw płynnych. Firma solidna, z naszej strony pełne zadowolenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach