krzystko 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2016 Jakie wybrać, aby wyjść z korzyścią? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2016 Hej! Ja poszłabym w kierunku oświetlenia led, ponieważ jest dużo bardziej ekonomiczne niż to tradycyjne :) Jeśli miałabym Ci polecić dobry sklep z oświetleniem, to warto zerknąć tutaj: http://barled.eu/ - oferta jest interesująca, ponieważ spory wybór w produktach. Profesjonalne podejście do klienta, a towar zawsze zgodny z opisem. Wiem, bo rodzice kupowali tam kiedyś żarówki i byli bardzo zadowoleni :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szyma 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2017 myśłę że cos z tej ofery wybierzesz [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jana80 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 Przede wszystkim powinieneś pójść jednak w LEDy. Może w domu nie ma to takiego przełożenia na oszczędności, ale w firmie, przy dużej ilości lamp. Ma absolutne. Zobacz sobie na [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romek31 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2017 Dobrą opcją będzie oświetlenie led. Niskie koszty użytkowania i spora trwałość Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miagat 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2017 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QbaTheRipper 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 A może lepiej byłoby w tym obszarze tematycznym popytać znajomych? Z mojego doświadczenia wynika, że to się naprawdę dość opłaca :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kryzuu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 Ale o jakim biznesie mówisz? To istotne, jeśli mamy doradzić rodzaj oświetlenia. Gdyby była mowa o sklepie odzieżowym, to wtedy śmiało możesz kupować te reflektory LED [link usunięty] Zresztą sprawdzą się one w wielu innych firmach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 My w siebie w biurze mamy tradycyjne oświetlenie i tradycyjne lampki na biurka - wszystko w porządku ja jestem zadowolona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 wydaje mi sie, że do jakiego sklepu nie pójdziesz i tak naliczą ci jakis rabat Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2018 Lampy muszą być eleganckie i praktyczne. Wiele zależy też od budżetu, jakim dysponujemy. Moim zdaniem warto sobie zerknąć tutaj https://lampy.it/ i przejrzeć ofertę. Sklep posiada naprawdę różnorodną ofertę. Są tam lampy do mieszkania oraz do firm. Spory wybór. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach