ariel 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2016 Korzystacie z kantorów w internecie? Macie do nich zaufanie? Ostatnio naczytałem się, ze dużo bardziej opłaca się w nich wymiana, ponieważ można przy tym zawsze coś zaoszczędzić. Ja zastanawiam się nad wymianą w [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2016 Jeśli szukacie dobrego kantoru internetowego, to możecie zajrzeć sobie do https://ekantor.pl/ . Według mnie kursy są tu naprawdę dobre, wiec oferta zainteresować może również i was. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Ja do kantorów internetowych nie mam zaufania i raczej kilka razy bym się zastanowiła nad tym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 Korzystam, często kupiuję w angielskich sklepach za pośrednictwem bratowej, przesyłam jej wtedy pieniądze z Polski, co do kantoru dobry dla mnie jest [link usunięty] i raczej na inny go nie zmienie, jestem stała w uczuciach :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofrogulski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2017 Najczęściej korzystam z tego kantoru: http://kantor.pl/ Chyba zresztą jednego z najbardziej znanych w Polsce - bardzo polecam bo jest prosty w obsłudze i ma bardzo dobre kursy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Z kantorów preferuję jednak inne rozwiązanie. Osobiście zachwycam się tym, co ma do zaproponowania firma [link usunięty] - moim zdaniem są oni w tym momencie najlepszą marką w tej branży. Nigdy nie mam żadnych problemów, z którymi niestety często spotykałam się w innych kantorach, dodatkowo kursy są naprawdę świetne, bardzo korzystne. Polecam zerknąć i sprawdzić, czy ich oferty nie są lepsze od konkurencji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonikul 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2017 Popieram mojego poprzednika w 100% :) Nic dodać, nic ująć z jego wypowiedzi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michaalda1231 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Jak kantor to tylko tradycyjny :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciechh 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Ja wolę te online. Jak człowiek wymienia wieksza gotowke to strach z tymi pieniedzy po miescie latac itd. Pod kantorami czesto zdarzaja sie napady. Wole online. Szczegolnie ze kantory online jak np ten https://kantoronline.pl/ maja tez po prostu dobre kursy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2018 Uważam, że kantory internetowe powoli przejmą tradycyjne stacjonarne, ludziom wygodniej jest z nich korzystać, gdyż nawet nie trzeba wybierać pieniędzy z konta, a kantory takie jak https://www.sbnation.com/users/anielade wyciągają rękę ku klientom Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2018 Waluteo. Zawsze niski spread - poniżej grosza. Do tego dobra cena waluty i darmowe przelewy. Jeśli wymieniamy stacjonarnie to wyłącznie bardzo małe kwoty. A każdą większą kwotę to już online. Raczej zawsze mamy wszystko zaplanowane i nie musimy wymieniać na już... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Teoretycznie nieraz ceny mają lepsze, niż stacjonarne, ale jeśli już, to tylko ze znanych - dla bezpieczeństwa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesior 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2018 A ja się nie mogę do tych nowych przekonać, wolę tradycyjne. Korzystam z Alexa z z Warszawy z Placu Grzybowskiego i lubie ich za to, że mogę tam negocjować kurs, obsługa jest miła, wszystko jak należy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2018 a polecam wymieniać walutę w internetowym pluskantor.pl bo mają najkorzystniejsze kursy i do tego są bezpieczni i mają tanie przelewy zagraniczne, tylko 5zł za EUR. A księgowanie są 24/7 także nie ma żadnych opóźnień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negocjato_pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 Osobiście wolę tradycyjne kantory, jakoś mam większe zaufanie do nich i po prostu wydają mi się praktyczniejsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 Jeżeli chodzi o kantory to ja jestem konserwatystą. Wolę wymieniać pieniądze w tradycyjny sposób w sprawdzonych miejscach. Moim ulubionym kantorem jest http://kantoralex.pl/niedaleko Placu Grzybowskiego w Warszawie. Polecam wam się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiseman 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 Ja korzystam z kantora Alior Banku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach