wierzba 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Wybór akcesoriów kuchenny powinien być podyktowany praktycznością Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werti 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Ja mam sprawdzony sklep gospodarstwa domowego tuż obok mieszkania. To chyba najlepsze rozwiązanie - zaprzyjaźnić się z ekspedientką ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waran 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2017 Małe agd można kupić przez internet, choćby stąd: [link usunięty] Spory wybór i w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Też uważam, że wybór sprzętu kuchennego to bardzo indywidualna sprawa i każdy powinie kierować się wyłącznie swoją wygodą i potrzebami. Jeśli chodzi o drobne narzędzia, które przydają się podczas gotowania czy pieczenia, to najczęściej kupuję je w Ikei, są bardzo wygodne i praktyczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna05 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2019 Jestem wierną klientką sklepu Porcelana24. Mój ostatni zakup to komplet garnków [link usunięty] . Jestem zachwycona, że udało mi się kupić produkt świetnej jakości w tak dobrej cenie. Garnki są funkcjonalne i łatwe w utrzymaniu czystości. Sprawdzają się rewelacyjnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2019 Dobrej jakości akcesoria kuchenne kupicie na przykład w sklepie Duka. Ja kupiłem u nich niedawno nowy imbryk do herbaty, dokłądnie jeden z tych https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/kawa-i-herbata/dzbanki-i-imbryki. i muszę wam powiedzieć, że jakościowo jest on po prostu świetny, a do tego nie był wcale drogi! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trenerka 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2019 To jest może silikonowa forma? Sama zastanawiałam się nad kupieniem sobie kilku forem silikonowych.Bawię się w pieczenie i denerwuje mnie to,ze do wielu foremek ciasta się przylepiają tak wiec trudno jest je z foremki wyciągnąć. I nie ma znaczenia czy użyję masła czy nie. Czy w przypadku silikonu rzeczywiście nic nie zostaje na brzegu? Sama zastanawiałam się ostatnio również nad kupieniem sobie nowego miksera ręcznego bo mój stary raczej już sie nie nadaje do użytku. Biorę pod uwagę ten mikser od firmy Russel Hobbs. Z tego sklepu. Czy ktos moze posiada? Znalazłam w tym sklepie [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszyna 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2019 Ja staram się jak tylko mam okazje takie akcesoria przetestować 🙂 Teraz też byłam u Pani Justyny Ciesiun na prezentacji Thermomixa bo chciałam zobaczyć jak to dokładnie działa i dopiero po się zdecydowałam. Skoro są takie opcje to warto z nich korzystać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednią firmą, która zajmuje się sprzedażą akcesoriów kuchennych polecam skontaktować się z https://www.inoxa.info.pl/ OD nich zakupicie kosze do szafek kuchennych, kosze podblatowe oraz kosze na śmieci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuretk 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2019 Dobre noże to podstawa gotowania w każdej kuchni. Polecam zwrócić uwagę na to z jakiego materialu są wykonane. To kluczowy parametr przy wyborze dobrych noży. Choć na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że wszystkie są wykonane z tego samego metalu, to jednak występują między nimi duże różnice. Porządne noże są wykonane o wiele lepiej niż na przykład tanie noże w chińskim sklepie. Odpowiedni materiał to gwarancja trwałości, solidności i skuteczności. Najpopularniejsze są noże ze stali nierdzewnej lub węglowej. Jesli miałabym polecić tutaj dobrą firmę to będzie to firma Victorinox. Obecnie dobre promocje na noże tej firmy są w tym sklepie: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilaK 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2019 Godne uwagi są szafki cargo :) Znacie je? Takie wysuwane, bardzo praktyczne. Można w nich trzymac zarówno żywność, która nie wymaga przechowywania w lodówce, jak i np. garnki. Dobrej jakości szafy cargo produkuje https://wireli.eu/. Warto spojrzeć sobie na ich ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaAngelika 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2020 Ja wszystko kupuję w tym sklepie, mają wiele fajnych gadżetów :) [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaAngelika 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2020 Ja wszystko kupuję w tym sklepie, mają wiele fajnych gadżetów :) [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monomes1 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2020 Jeżeli remontujecie kuchnie i szukacie pięknych płytek to ja mogę wam polecić [link usunięty] one się naprawdę pięknie prezentują. Na tej stronie jest ogromny wybór także myślę że znajdziecie coś co wam się spodoba. Polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarek568 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2021 Zachęcam do zerknięcia na stronę https://panidomu24.pl/wyposazenie-kuchni-niezbedne-akcesoria-kuchenne/ gdzie przedstawione sa dobre gatunkowo akcesoria, sama posiadam od nich kilka garnków i jestem bardzo zadowolona. Są naprawdę bardzo dobre jakościowo a co za tym idzie i trwałe, a o to nam właściwe chyba najbardziej chodzi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2021 Ja uwielbiam gotowanie, jakiś czas temu zaopatrzyłam się w Wolnowar Crock-Pot CSC025X, jest to wyjątkowe urządzenie które gotuje bez przypalenia, zachowując wszystkie mikroelementy i witaminy. Polecam do zapoznania się. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach