Noella 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Firm oferujących szkolenia bhp online jest tak dużo, że jest w czym wybierać. Jakie firmy oferujące szkolenia bhp znacie? Może korzystaliście/korzystacie z oferty konkretnej firmy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noella 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Sprawa jest dość pilna dodam, więc jeśli macie kogoś na myśli - podeślijcie proszę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Tak, to prawda, jest masa takich firm, jednak my ostatnio szukamy nowej. Ta, z którą współpracowaliśmy przestała spełniać nasze oczekiwania. Teraz priorytetem jest to, żeby to nie był jakiś moloch, ale solidna firma. Oferta tej nam się podoba: http://krajowy.biz/firma,mogilno-bhppl z Mogilna. Będziemy się z nimi kontaktować, żeby ustalić szczegółowe warunki współpracy. Szczególnie, że zbliża się termin aktualizacji obowiązkowych szkoleń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalamarija 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2016 Szczerze powiedziawszy dostaję gęsiej skóry jeżeli słyszę o szkoleniach online. Szkolenie BHP jest jednym z najważniejszym szkoleń w pracy, bo zapewnia nam wiedzę potrzebną do bezpiecznego jej wykonywania. Nie wyobrażam sobie szkolić się zdalnie! Z woj mazowieckiego polecam Katarzynę Kwiatkowską, u której szkoliłam się parokrotnie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lama1980 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2017 Jedną z lepszych firm przeprowadzających szkolenia bhp jest firma [link usunięty] . Nie ma lepszej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonaa92 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2017 Wiele firm organizuje szkolenia z bhp i ppoż, właściwie można takie znaleźć w każdym większym mieście. Pozytywne opinie ma m.in. firm SEKA, takie szkolenia organizuje od wielu lat, w wielu miastach w kraju, m.in. w W-wie, warto je sprawdzić, tu https://www.seka.pl/oferta/uslugi-bhp-i-ppoz/ jest o nich więcej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Co do szkoleń BHP, to możecie również sprawdzić sobie ofertę tej firmy z Krakowa - http://hsec.pl/ . Oferują bardzo dobre i profesjonalne usługi, więc również i wam mogą się przydać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bushi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Same szkolenia to moim zdaniem pic na wodę, niby wszystko jest dokładnie tłumaczone, a potem połowa słuchaczy i tak niczego z tego nie zapamiętuje. Takie szkolenia miałyby sens, gdyby były robione cyklicznie, tak żeby wiedza się mogła utrwalić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2017 Szkolenia bhp są bardzo ważne i przede wszystkim obowiązkowe, jeżeli prowadzić firmę. Nie lekceważyłabym tej kwestii, bo to naprawdę ważne. A przy tej okazji dobrze byłoby zgłosić się do odpowiedniej firmy, która takie szkolenie przeprowadzi, a http://gdbhp.pl/, jednocześnie kontrolując posunięcia pracodawcy w tym zakresie. Nie nazywałabym tego picem na wodę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 Ja moich pracowników na szkolenia bhp wysłałem do http://www.sebal-bhp.pl i polecam ich również wam, jeżeli mieszkacie w Województwie Śląskim. Szkolenia są przeprowadzanie profesjonalnie i mają dobre ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
benedictx1 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2018 A co on-line z Warszawy? Wiem, że jak zdalnie, to może być z całego kraju, ale lepiej, żeby siedziba była w pobliżu - dostarczyć dokumenty, ustalić coś. _______________________________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Ja mam pytanie jakie są przewidziane szkolenia BHP dla pracowników firm budowlanych? Chodzi mi o firmy typu [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteezz19 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 Dnia 15.02.2018 o 12:20, Bob napisał: Ja mam pytanie jakie są przewidziane szkolenia BHP dla pracowników firm budowlanych? Takie jak dla wszystkich: wstępne, stanowiskowe i okresowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sobieraj 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 Tak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszak81 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2018 Dnia 23.11.2016 o 11:36, Noella napisał: Jakie firmy oferujące szkolenia bhp znacie? Może korzystaliście/korzystacie z oferty konkretnej firmy? A w jakim regionie masz firmę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilciol 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2018 Warto rozejrzeć się za dobrą firmą, która zajmuje się przeprowadzaniem szkoleń BHP. Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajmuje się tego typu szkoleniami to skontaktujcie się z http://www.kursybhpzielonagora.pl Im można zaufać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monogramus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2018 Ja się raczej średnio na tym znam. Nie będę w stanie pomóc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fijal14 0 Zgłoś post Napisano 2 Marzec Dobrze mi się robiło szkolenie na platformie Edu Pasja [link usunięty] a mają całkiem sporo aktualnych pod kątem prawnym paneli edukacyjnych dla pracowników umysłowych oraz fizycznych, nie tylko sprawy BHP. Akurat może Ci się przyda, więc zostawiam. Aha, i jeszcze przy okazji wersja demonstracyjna do bezpłatnego przetestowania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach