ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2020 Kuchnia na wymiar jest bardziej funkcjonalna. Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosia_K 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2020 Kuchnia moich marzeń to zdecydowanie nowoczesne meble, coś jak tutaj: [link usunięty] . Uwierzycie, że to szafki modułowe a nie meble na wymiar? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anela22 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2020 Co do szafek to jestem za tymi robionymi na wymiar. Moim zdaniem nie ma lepszych i przynajmnie można wykorzystać praktycznie każdy centymetr powierzchni. Ja jestem ze swoich bardzo zadowolona, chociaż mam je dopiero dwa miesiące. Jedynie co krzesła kupiliśmy w slf24.pl gotowe ale wyglądają rewelacyjnie i są świetnej jakości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazimierz76 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2020 Ja bym zaufała firmie projektowej przy wyborze. Mój dom budowała i wykańczała firma DD Projekt, warto zapoznać się z ich projektami i realizacjami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ubraniowy swir 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2020 My mamy z Ikei i jesteśmy mega zadowoleni, za taka cene na prawdo warto. Moze jakbym mieszkala we własnym domu to bym się zdecydowała na kuchnie na zamówienie, w mieszkaniu w bloku kuchnia z Ikei sprawdza się doskonale 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marischka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2020 wymiNa wymiar. Nie kupuj gotowych mebli. No chyba,że masz wszystko na jednej ścianie to wtedy owszem. Ale jak masz np kuchnie rogową to zapomnij. Ja to mam teraz inny problem a mianowicie chce mieć kominek w salonie. Na Kratkach widziałam fajne opcje. Jak biokominek czy kominek gazowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach