kajetankajetanowski198 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2019 Ja miałem w Sogo w Warszawie ale wiecej z tego było problemów ....moja narzeczona zrobiła mi taką awanturę, że mało co do ślubu nie doszło...szkoda gadać.... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macie 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2019 W ramach wieczoru kawalerskiego proponuje wypad do Lwowa. Byliśmy ostatnio na takim wieczorze i było super. Zabawa na 102, a przy tym nie rujnuje portfela. Wybraliśmy się tam busem z firmy AJM Transport i trafiliśmy na rozgarniętego kierowcę który jest w temacie wieczorów kawalerskich w tym mieście to nas trochę poprowadził. Polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2019 Nie można zapominać również o jakimś dobrym alkoholu 😉 Ja polecam szampany i wina musujące ze strony https://dom-szampana.com.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hammer 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2019 W Warszawie bardzo dobrym klubem jest New Orleans, wyjątkowe miejsce. Byłem tu na kawalerskim przyjaciela. Klub na poziomie, bardzo fajnie się bawilismy. Dobre jedzenie, duży wybór najlepszych alkoholi no i gorące, atrakcyjne tancerki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2020 Ja swój wieczór kawalerski zorganizowałem w hotelu http://sosnowezacisze.pl/ Hotel ten posiada salę bankietową, która świetnie nadaje się do organizowania imprez różnego rodzaju. Jeżeli mieszkacie w pobliżu Białegostoku to polecam wam się z nimi skontaktować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktor44 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2020 W moim przypadku zdecydowaliśmy się na wynajęcie tancerek, muszę przyznać,że byłem co do tego sceptycznie nastawiony, ale wyszło super. Mina pana młodego bezcenna ;D Miałem przyjemność pracować z http://showgirls.com.pl/ i mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ukasz85 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2020 Dnia 15.10.2019 o 09:49, Colt napisał: Nie można zapominać również o jakimś dobrym alkoholu 😉 Mnie właśnie każdy kawalerski kojarzy się z dużymi ilościami wypitego alkoholu 😄 W takim wypadku konieczne mogą być jakieś środki na kaca, np. 2KC. Kilka razy stosowałem i mogę polecić. Warto jednak zapoznać się z instrukcją, by efekt był oczekiwany. Trzeba zastosować go przed, w trakcie i po imprezie, wtedy będziemy mogli ocenić czy działa - ja widzę różnicę 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gokar 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2020 Ja byłem na wieczorze kawalerskim w klubie Hustler i w sumie myślę czy samemu tam swojego nie zrobić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymkowarmin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2020 Ja mojemu bratu zorganizowałem wypad do Lwowa. Super sprawa. Zabawa była przednia. Wynajęliśmy busa z AJM Transport i ruszyliśmy w drogę. Kierowca pokazał nam fajne miejsce gdzie można się napić lokalnych trunków i poszaleć. Było super Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElzbietTTaa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2020 Polecam najlepszy hotel w Białymstoku – [link usunięty] [link usunięty] [link usunięty] [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betina 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2020 Można wynajac mała sale w lokalu Glamour we Wrocławiu i po prostu coś dobrze ,zjeść i wypić. Oni organizują różne imprezy i bardzo dobrze im to wychodzi. Mają smaczna kuchnie, menu mozna wczesniej zaplanować co byśmy chcieli. Bardzo klimatyczny lokal. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta-999 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2020 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2020 Dobre biuro wirtualne www.optioffice.pl udostępniają prestiżowy adres biurowca w Warszawie. Oferują kompleksowe wsparcie sekretarskie, administracyjne, prawne i księgowe. Odbiorą pocztę, powiadomią o niej i w razie potrzeby odeślą pod wskazany adres. Zeskanują maile, umówią na spotkanie lub je przesuną w Twoim imieniu. Dodatkowo biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl można skorzystać z profesjonalnie przygotowanych sal konferencyjnych dostępnych na godziny. Otrzymujesz również numer telefonu stacjonarnego, numer faksu oraz w razie potrzeby w Twoim imieniu wypełnią i złożą wnioski do KRS i US . Warto wynjąć biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl bo mają niskie ceny i elastyczne warunki dopasowane do potrzeb klienta. Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl wspierają swoich klientów na każdym etapie prowadzenia ich działalności, by mogli odnieść sukces i realizować swoje marzenia.Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl stwarza idealną i korzystna atmosferę do pracy i odciąża swoich klinetów w obowiązkach sekretarskich, aby Ci mogli poświęcic swój czas na to co najistotniejsze w ich karierze. Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl to oszczędność czasu i pieniedzy. Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl zaprasza do kontaktu i owocnej współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach