hhenryk88 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Jakie znacie dobre miejsca na zorganizowanie wieczoru kawalerskiego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2016 Gdybym ja miał w tej chwili zorganizować takie spotkanie, brałbym pod uwagę ten hotel: http://www.pogoriaresidence.pl/ , gdzie towarzystwo mogłoby zjeść na przykład pyszny obiad, bo akurat mają nową, doskonałą kartę menu, zatem jest z czego wybierać. Potem impreza mogłaby się przenieść w inne miejsce, tak, gdzie czekałabym na gości reszta atrakcji, które zwykle obowiązują na takim wieczorze kawalerskim: paintball, strzelnica, klub / dyskoteka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata555 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2016 Luknij tu https://slubi.pl/firmy/barman-na-wesele-drink-bar/mazowieckie/warszawa/ Ja tu planuję wesele. Jest sporo różnych propozycji. Są też fajne hotele gdzie taki wieczór może się odbyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonaa92 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 Znajomi urządzali wieczory kawalerskie zazwyczaj na strzelnicach, czy kręgielniach, popularnymi miejscami są też kluby nocne - niektóre specjalizują się w organizacji takich imprez, w Krakowie m.in. Carmel Club, na http://www.carmel-club.pl/pl/wieczor-kawalerski/ jest więcej o ich ofercie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2016 Ja byłem u siebie na gokartach potem kręgle i impreza w klubie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośka99 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2017 Jeśli interesuje was organizacja wieczoru kawalerskiego w Krakowie, to może warto sprawdzić ofertę w klubie http://sapphire-club.pl/ , taki wypad nie może się nie udać :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebastian1578 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Fajna sprawa taki wieczór. Aż miło popatrzeć :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toma001 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 najlepiej za granica - widziałem taką akcje ze goscie wiozą Pana Młodego samolotem do innego kraju z zawiazanymi oczami - tak ze nie wie gdzie jest :) W takim wypadku nie trzeba lecieć daleko - np na [link usunięty] czy [link usunięty] jest tylko 3h lotu :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bankkk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2017 To wszystko będzie zależało od tego jakimi środkami finansowymi będziecie dysponować. Miałem okazję jakiś czas temu płynąc promem i widziałam, że właśnie na takich promach organizują sobie wieczory panieńskie i kawalerskie:. Rejsy są dość krótkie więc nie zdążycie przepić wszystkich pieniędzy a jedocześnie będzie to inna, ciekawa forma, poczytaj sobie: [link usunięty] albo skontaktuj się jak to może wyglądać cenowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2017 Mój facet był ostatnio na wieczorze w Warszawie z kolegami w jakimś klubie New Orleans. Twierdzi, że było fajnie i nawet średnio chciał isc, bo myślał, że taki kluby to speluny, ale podobno kultura, elegancko. Więc na wieczór kawalerski jak znalazł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysta097 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Myślę, że fajnym pomysłem na spędzenie wieczoru kawalerskiego mogłoby być spędzenie Halloween nad morzem w Primaverze w Jastrzębiej Górze - [link usunięty] Akurat będą oferowane fajne atrakcje jak pokaz filmowy czy dyskoteka, więc byłaby to świetna okazja na szaloną imprezę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 Wynajęcie lesniczówki,to fajne klimaty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama901 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Ja polecam wypad do Krakowa. Byłam 2 tygodnie temu na wieczorze panieńskim. Naprawdę jest co robić. Najpierw byłyśmy w escape room - ubaw po pachy. Zastanawiałyśmy się nad domem strachów, ale jednak jesteśmy za słabe. Potem obiad w fajnej restauracji przy rynku. Następnie poszłyśmy do hotelu się przebrać, aby ruszyć w miasto na disco. Wyszalałyśmy się jak nigdy. Generalnie w Krakowie jest co robić, wystarczy tylko pomyśleć, a dużo punktów jest praktycznie w centrum. No chyba, że ktoś woli gokarty lub np. park trampolin, też fajna sprawa, ale już nieco dalej, od rynku tramwajem czy autobusem trzeba podjechać. I co najważniejsze - dużo hoteli jest przy rynku, także po imprezie nie trzeba jechać przez pół miasta do wynajętego pokoju czy apartamentu. My byłyśmy w hotelu, który znajdował się w sumie na rynku i szczerze polecam nie tylko ze względu na lokalizację, ale także wystrój, obsługę. Na stronce [link usunięty] możecie sprawdzić wolne terminy :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2018 Moje zdanie jest takie, że tylko niekonwencjonalne rozwiązania mają sens. Można w ten sposób pozytywnie zaskoczyć przyszłego pana młodego. Tutaj http://combatgames.pl/wieczor_kawalerski.html jest naprawdę ciekawa propozycja. Warto sobie tam zajrzeć, poczytać i podjąć odpowiednią decyzję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinduss44 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Od zawsze lubiłem quady, więc pewnie zorganizowałbym wycieczkę quadami a wieczorem ognisko, kiełbaski i Jack D. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kmazur 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2019 w Warszawie jest spoko klub Gold House - piękne dziewczyny, dobra muzyka i spory wybor alkoholi Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zal_wiki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2019 Polecam przejazd jakimś super samochodem po torze np Lamborghini później jakaś kolacja i klub Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2019 Widzę, że podajecie sporo ciekawych sposobów na to jak spędzić wieczór kawalerski w Warszawie. Moim zdaniem jednak świetnym miejscem na taka imprezę jest klub New Orleans https://neworleans.pl/wieczor-kawalerski-w-warszawie/ , w którym można spędzić na prawde niepowtarzalna imprezę tego typu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara1985Lady 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2019 Mój znajomy organizował taki wieczór w jednym z Warszawskich klubów dla Panów i nawet fajnie spędzili tam czas. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata.kolasinska 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2019 Mój maż miał całkowity zakaz takich spotkań w takich klubach :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2019 W klubie New Orleans w Warszawie mój mąż był na wieczorze kawalerskim w zeszłym tygodniu i mówił że było bardzo fajnie. Smacznie zjedli, wybór alkoholi był duży, mieli w cenie dowóz na terenie miasta. Widziałam że mają open bar od 200zl więc całkiem fajna cena. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werunia 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Jak w Rzeszowie to Rasputin, ja tam miałam panieński ale wiem, że robią też kawalerskie i to na jakim poziomie 😄 urządzony klub super, duży naprawdę. Są wszystkie możliwe alkohole, tancerki młode, zgrabne szczerze to aż sama chętnie patrzyłam. Można wyjazdowo zamawiać, tancerka przyjedzie i zrobi striptiz na poziomie. Kumpel tak wiem że wieczór miał w domu swoim. Na podkarpaciu najlepszy klub to jest i największy, do tego nie mają drogo i bezpiecznie można placić. Bo różne cuda o takich klubach mówią że kradną jak się kartą płaci. Tu na pewno nie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 New Orleans zdecydowanie wymiata, prestiz i renoma, klub naprawde na poziomie, kolega byl teraz na kawalerskim, mowi ze rewelacja! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszyna 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2019 Dnia 23.07.2019 o 21:17, blankaa napisał: New Orleans zdecydowanie wymiata, prestiz i renoma, klub naprawde na poziomie, kolega byl teraz na kawalerskim, mowi ze rewelacja! chyba wszyscy sie zgadzaja, ze to jedno z nielicznych miejsc, gdzie naprawde nie trzeba sie bac puscic facetow na impreze :) kultura i porzadek, a czasami tez im trzeba wypadu nie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola76 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2019 Może w ramach kawalerskiego jakiś wyjazd za granicę? Moim zdaniem fajniejszy pomysł niż impreza w klubie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach