tiger22 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Znacie jakiegoś dobrego elektryka we Wrocławiu? Albo może mieliście styczność z elektryk-wroclaw.pl/oferta Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2017 Nie kojarzę, ale ostatnio czytałem artykuł o instalacji elektrycznej podczas budowy [link usunięty] i z tego co kojarzę chyba była tam jakaś firma, która zajmuje się tego typu sprawami. Zerknij sobie, może akurat namiar się przyda :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2017 Ja korzystałem z pomocy [link usunięty] tyle, że w innym mieście. Z tego co wiem rozmieszczeni są oni w większych miastach Polski, więc warto zajrzeć na stronę czy w mieście o które pytasz też można skorzystać z ich usług. Fachowcy godni polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2017 Na pewno warto sobie zerknąć tutaj http://ibpe.pl/wsparcie-administracyjne-w-zakresie-dokumentacji-technicznej/ . Firma nie tylko zajmuje się instalacjami, ale również wsparciem administracyjnym w zakresie dokumentacji technicznej. Wszystkie informacje znajdziecie na ich stronie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia93 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 No właśnie, co jest z tymi elektrykami? Co jeden to gorszy czasami. Ostatnio ten co do nas przyszedł naprawiać jakieś kable, musiałabym spytać męża o dokładną nazwę, powiązał wszystko na [link usunięty] i dumnie wymaszerował z mieszkania, biorąc od nas ponad 100 zł. Mąż był wściekły, bo sam mógł to lepiej zrobić. Zapytany pan inżynier elektryk, powiedział tylko, że inaczej się nie dało i że od niedawna pracuje w zawodzie.. Oddał część kasy, ale już więcej nie chcemy go widzieć! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziel.wojciech.88 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Również miałem niemiłe przygody z Paniami fachowcami. Przy remoncie nie chciało mu się zabezpieczać kabli porządnie, tylko sklejał je na [link usunięty] Zachowanie i sposób pracy wybitnie nie profesjonalny. Niestety coraz trudniej o porządnego fachowca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2018 Dobre usługi elektryczne świadczą w http://enegen.pl/ . Miałem okazję z nimi już współpracować i mogę to śmiało potwierdzić:) Jesli byście chcieli skorzystać to najlepiej zajrzec na ich stronkę i sobie sprawdzić namiary. Rzetelna ekipa, która się zna na swoim fachu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach