Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Powiększyła nam się latem rodzina i wypada nam samochód zamienić na większy. Zastanawiam się tylko teraz na jaki. Mam do wydania jakieś 10 000 tysiecy. Co w tej cenie proponujecie? Znalazłem to https://samochody.io/samochod-osobowy/chevrolet-nubira-auto-z-bezplatna-3-m-czna-gwarancja-9srxb81gzm i zastanawiam się czy samochód wart jest tych pieniedzy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longisia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2017 Jeśli chodzi o auto rodzinne to moim faworytem jest [link usunięty] Bezpieczeństwo, przestronność i stylistyka... wszystko na bardzo wysokim poziomie. Najlepszy samochód dla rodziny jaki sprawdzaliśmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2017 Kupujac samochód warto poszukać odpowiedniego ubezpieczenia. Ja właśnie przeglądam aplikację Z jej pomocą można wykupić ubezpieczenie bez wychodzenia z domu. Myślę że to naprawdę świetna opcja zwłaszcza ze apka jest bardzo prosta w obsłudze i zaufało jej wielu użytkowników Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nolszews 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2017 Rodzinny? Pytanie czy na co dzień, czy od święta. Bo jak od święta, to sugeruję wypożyczalnię. Docelowo koszta są o wiele niższe :) [link usunięty] polecam, gdyby ktoś był jednak zainteresowany. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Dla większej rodziny najlepszy na wyjazdy jest kamper. Myślę, że to lepsze rozwiązanie niż na przykład przyczepa kempingowa. Chociaż, jak można się dowiedzieć tutaj https://sprzedajemy.pl/poradnik/kamper-czy-przyczepa-kempingowa-co-najlepsze-na-wakacje-art2522 , obie te opcje mają swoje plusy, których nie można nie docenić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2017 Nawet można kupić auto i okleić dobrej jakości folią np. https://rollers.pl/ nie jest to jakoś specjalnie wielki wydatek, a auto od ręki praktycznie zyskuje bardzo dużą wartość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mia21 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2017 Moim zdaniem auta rodzinne to auta w wersji kombi, więcej miejsca jest tam po prostu, chociazby taka skoda [link usunięty] z fajnym silnikiem, idealny sprzęt na auto rodzinne nawet 5 osobowe, zgodzicie się ze mną? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2017 Mi się wydaje że takie auto dla rodziny to po prostu musi mieć sporo miejsca i przestrzeni żeby się wygodnie jeździło no i musi być pojemne, jakieś torby etc. Suvy chyba są takim dobrym rozwiązaniem, coś takiego jak Peugeot 2008, znajomy teraz kupuje na wyprzedaży rocznika a też właśnie ma 2 dzieci Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka678 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2017 Jeśli celujesz w samochód rodzinny to obowiązkowym zakupem powinien być duży, a przede wszystkim bezpieczny pojazdu. Terenowy, bądź suv powinien okazać się strzałem w dziesiątkę. Razem z żoną przechodziliśmy ostatnio przez podobne rozterki co do wyboru pojazdu, który w końcu padł na Jeep'a Cherokee. Dzięki temu mamy absolutną pewność, iż nasze dziecko porusza się w porządnym i potężnym pojeździe. Jeepem wyjechaliśmy z warszawskiego salonu Edmark [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riggo18 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2018 Volvo v60 to zdecydowanie jest pozycja, którą możemy nazwać pojazdem rodzinnym. Tak się składa, że zakupiłem ostatnio taki pojazd dla naszej rodziny od [link usunięty] . Od dłuższego czasu polowałem na ten pojazd, choć nigdy bym się nie spodziewał, że wyjadę nim prosto z salonu i tak za atrakcyjne pieniądze! Posiadają wiele promocji i pakietów , także radzę rozejrzeć się właśnie za ich ofertą. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2019 Rodzinny samochód to przede wszystkim pojemny samochód. Dlatego ja zdecydowałem się na zakup SUVa. Dokładnie to wybrałem Jeepa Grand Cherokiee, którego zakupiłem w salonie samochodowym http://edmark.com.pl/ w Warszawie. Jeżeli lubicie amerykańskie SUVy i Pickupy to polecam wam zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polowy1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2019 popatrz na używane modele w salonie Carolina Toyota Włochy. Moze uda ci się coś znaleźć fajnego 🙂 a samochody mimo że używane to jednak mają w naprawdę doskonałym stanie. No i jest gwarancja z tego co pamiętam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2020 Land cruiser jest wygodnym, bezpiecznym i przestronnym samochodem dla rodziny. Duży bagażnik pozwala się spakować na kilka walizek i jechać komfortowo na narty czy urlop za granicą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach