robbert662 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 Jeśli wybierasz się do Krakowa i szukasz dobrego noclegiu to polecam ci zatrzymać się w tym hotelu [link usunięty] . Ja nocuje tam zawsze jak jestem w tym mieście i uważam, że to jeden z najlepszych hoteli w jakim można się zatrzymać! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 Większość pewnie i tak korzysta z sieciówek, bo przynajmniej wie, czego się po takim hotelu spodziewać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2017 Nie byłbym taki pewne, czy większość wybiera sieciówki. Ja sam zdecydowanie szukam hoteli, które mają naprawdę ciekawą ofertę, również takich, które są zlokalizowane ciekawie, albo super wyglądają. Ostatnio mam zajawkę na Bieszczady, a http://www.arlamow.pl/, jest super oferta hotelu, który przypadł mi do gustu najbardziej i planuję pobyt właśnie tam w czasie majówki. Przede wszystkim jest to obiekt, w którym jest wszystko na miejscu, dlatego można podejść do wyjazdu kompleksowo: odpocząć, dobrze zjeść, nacieszyć się spacerami, zaliczyć atrakcje, jak termy, baseny czy kurs jeździecki. Nie wiem, czy któraś sieciówka oferuje tak bogaty pakiet? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2017 Jeżeli chodzi o hotele w Krakowie to ja polecałabym Ci Q Hotel Plus Kraków . Jest to hotel o wysokim standardzie, z restauracją w której dobrze zjemy ,no i pięknymi pokojami w których wypoczniemy. Uważam, że warto się tam zatrzymać. Zajrzyj sobie też do ich pakietów bo czasem są o wiele bardziej opłacalne niż pojedyńcza rezerwacja :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Jeśli zależy wam na tym, aby noclegi w Krakowie były komfortowe, ale niedrogie, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.premiumhostel.pl/ . Nie da się ukryć, że Hostel Premium postawił przede wszystkim na jakość. Dba o to, aby jego goście byli zadowoleni i niewiele wydali. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Dnia 1.03.2017 o 11:33, Clerc napisał: Większość pewnie i tak korzysta z sieciówek, bo przynajmniej wie, czego się po takim hotelu spodziewać. Serio myślisz, że większość woli hotele sieciowe? Ja uciekam od takich. Zdecydowanie bardziej prefereuję kameralne małe hotele rodzinne. Ostatnio byłam w Krynicy w takim hotelu. Super właściciele, świetne jedzenie, oryginalny wystrój wnętrz, a nie wszytsko na jedno kopyto, jak ma to miejsce w przypadku sieciówek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pater81 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Też szukaliśmy miejsca do przenocowania kilku dni i trafiliśmy do hotelu [link usunięty] w Wieliczce. Nocleg bardzo udany, spędziliśmy miło czas, dobra obsługa i wszystko na plus. Apartamenty na naprawdę najwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna.janiszewska93 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Jeśli chodzi o hotel w Krakowie to u mnie na pierwszym miejscu już od kilku lat jest [link usunięty] . Hotel w super lokalizacji i wysokim standardzie. Przy tym obługa jest bardzo miła. Polecam każdemu, kto wybiera się do Krakowa :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Dzięki, na pewno to sprawdzę bo niedługo będę w Krakowie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach