kosa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2019 Może model L382 przypadnie Wam do gustu. Uważam, ze warto wziąć pod uwagę tę drukarkę, nie jest droga, ale praktyczna w użytkowaniu i tania. Licząc ze zwrotem 100 złotych z cashback kosztowala 500 zł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figlezes99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2020 Co do tonerów to zdecydowanie zamienniki, np. z Asarto. Cena dobra, jakość też, nie ma kłopotów z drukiem tak więc to też ważne. Dla mnie OK jest też to, że nie łamie praw patentowych producenta sprzętu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bikson 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2020 18 godzin temu, figlezes99 napisał: Co do tonerów to zdecydowanie zamienniki, np. z Asarto. Cena dobra, jakość też, nie ma kłopotów z drukiem tak więc to też ważne. Dla mnie OK jest też to, że nie łamie praw patentowych producenta sprzętu Ja używam tonerów z Asarto do drukarki Samsunga. Jestem bardziej zadowolony niż z typowego oryginalnego toneru, który nie dość że sporo kosztuje to jeszcze czasem są problemy np. z niejednorodnym drukiem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2020 Jeżeli pytacie o filamenty do drukarek 3d to polecam tu zdecydowanie kontakt ze sklepem Print-Me. Oferta szeroka, różne ciekawe filamenty, szeroka gama kolorystyczna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2020 Dokładnie. Ja się zajmuje drukowaniem 3d i robię zakupy tylko w sprawdzonych miejscach. Print-Me jest okej. Plus też za doradztwo które tam stoi na dobrym poziomie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz169 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2020 Faktycznie. Tanie filamenty to masakra i moim zdaniem też właśnie trzeba uważać na to, co się kupuje, bo jak drukarka za kilka tysięcy, a filament za kilkaknaście złotych to nie jest to najlepsze połączenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2021 U mnie Samsung. Dodatkowo tonery zamienniki z Asarto. Więc po prostu mam komplet (bardzo dobry i wydajny), więc spokojnie można pracować i nie obawiać się, że coś nie będzie działać jak należy. Według mnie bardzo praktyczne zamienniki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach