majuki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2017 Witam, chciałam się zapytać, czy ktoś z Was miał tę "okazję" by pobierać odszkodowanie od swojego ubezpieczyciela? Jak przebiegały Wasze sprawy? Bo w moim przypadku zakończyło się sprawa w sądzie. Niestety uległam rok temu wypadkowi, a w jego konsekwencji leczę się do dziś. Mój ubezpieczyciel przez rok migał się od wypłacenia mi należnych środków, a powody jakie były rzekomym uzasadnieniem były po prostu absurdalne. Sprawa się wyjaśniła dopiero jak poszłam po pomoc do specjalistów (tu mogę polecić kancelarię Solvia z Łodzi - obyście nie mieli takiej potrzeby) czy myślicie, że takie zachowanie ubezpieczyciela to norma? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biza 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2017 Ja mialam problem z ubezpieczycielem ale innego pokroju i przestrzegam Was !Dałam się nabrać przez nieuczciwe towarzystwo ubezpieczeniowe. Zaproponowano mi polisolokatę, przez którą straciłam wszystkie oszczędności. Jeden zapis spowodował, że moje życie zmieniło się w pasmo długów i obciążeń finansowych. Na szczęście trafiłam na Kancelarię LEX z wroclawia która pomogła mi odzyskać moje pieniądze. Byłam zupełnie nieświadoma tego, że mogę walczyć z nieuczciwym ubezpieczycielem i że uda mi się rozwiązać zawartą polisolokatę. Dzięki nim spię spokojnie ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychoo 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 Ja zdecydowanie w tej materii mogę polecić Ci kancelarię http://www.adwokat-kolowca.pl - kancelaria z warszawskiego Mokotowa specjalizuje się odszkodowaniach, zwłaszcza tych związanych z prawem medycznym, więc dobrze będzie, jeżeli się z nią skontaktujesz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Moim zdaniem jak najszybciej powinnaś skontaktować się z EuCO. Ta firma pomaga poszkodowanym odzyskać odszkodowanie. Poza tym są na rynku od lat, więc nie znikną z dnia na dzień. Pobierają kasę z dołu, a nie z góry. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Opinie o EuCO są bardzo dobre. Też mogę ich polecić!!! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach