Anna25 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2017 Czy w Poznaniu znajdę gdzieś takie miejsce, gdzie wynajmę biuro na godziny? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 Takiehttp://meetpoznanhotel.pl/dla-biznesmena/ to genialna sprawa. Tradycyjne biuro to zawsze długoterminowe zobowiązanie. Poza tym znalezienie odpowiedniej przestrzeni i wszystkie formalności to masa czasu. W tym wypadku, ktoś, kto oferuje tą przestrzeń, stara się, żeby zaspokoiła wszystkie potrzeby firmy. Moim zdaniem, dla średnich i małych przedsiębiorców, to rozwiązanie idealne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokaloska 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2017 Korzystałam kiedyś z biura na godziny, opcja nie jest zła, chociaż trochę było mi żal pieniędzy. W sumie zależy w jakiej sytuacji się znajdujemy, ja akurat pracowałam zdalnie, miałam dosyć, więc zdecydowała się na takie rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mags29 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 To jest temat dla profesjonalistów. Przynajmniej według mnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliaa873 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2017 Na początku działalności, w małej firmie może to być dobrym pomysłem, w innych przypadkach już. Na ogół firma potrzebuje stałego biura. Jakie wybrać? To zależy od potrzeb, ale w dobrej lokalizacji, z przystępnymi stawkami za wynajem - łatwo znaleźć odpowiednie biuro przez [link usunięty] dostępne są tam oferty z całego kraju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach