rudzik 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2017 Na fali popularności Nest Banku myślę nad otworzeniem takiej placówki. Orientuje się ktoś jak wygląda proces otwierania i jakie są warunki? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opiekunnestbank 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2017 Szanowny Panie, jeżeli jest Pan zainteresowany otwarciem placówki partnerskiej Nest Banku, po szczegóły zapraszam na naszą stronę: nestbank.pl/o-nas/siec-partnerska.html. Korzyści jakie płyną z takiej formy współpracy, to m.in.: prowadzenie działalności konkurencyjnej poza placówką, prowadzenie sprzedaży mobilnej oraz telemarketingu czy też profesjonalne szkolenia produktowe. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudzik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2017 Dziękuję za informację, trochę poczytałem o waszej propozycji. Jeszcze tylko o jedno zapytam. Czy w placówce partnerskiej Nest Banku będę mógł sprzedawać produkty nie będące w ofercie banku? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Firma 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Trochę informacji jest na forum pracowników: [link usunięty] [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opiekunnestbank 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2017 Szanowny Panie, Nest Bank wyraża zgodę na sprzedaż produktów nie będących w ofercie Banku tj. ubezpieczenia czy leasing. Więcej informacji: [link usunięty] Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudzik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2017 A taką placówkę można otworzyć z pomocą środków UE? Przejrzałem ofertę i nie widziałem, aby Nest Bank miał jakiś dedykowany kredyt dla przyszłych franczyzobiorców? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opiekunnestbank 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2017 Szanowny Panie, Nest Bank zezwala na finansowanie otwarcia Placówki Partnerskiej ze środków pomocowych Unii Europejskiej. Jeśli chodzi o kredyt na otwarcie placówki to Nest Bank nie ma go w swojej ofercie. Oczywiście może Pan wziąć kredyt firmowy i sfinansować z niego Placówkę Partnerską. Więcej informacji [link usunięty] Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Poczytajcie sobie http://bankowe-konta.info/konto/nest-bank/ . Myślę, że warto się im przyjrzeć przed podjęciem ostatecznej decyzji. Poza tym należy również sprawdzić jak oferta tego banu wypada na tle innych. Nie da się ukryć, że propozycja jest kusząca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach