Haccpdlaciebie 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2017 Witam. Jestem byłym Sanepidowcem i prowadzę bloga doradczego- dla osób które chcą otworzyć swoją gastronomię, lokal, sklep, kawiarnię czy burgerownię. Zapraszam na bloga- jeżeli szukasz pomocy skontaktuj się ze mną. Tworzę również Dokumentację Haccp. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2017 Musisz ułożyć biznesplan i koniecznie zadbaj o reklamę. Na http://publicrelations.pl/piwik-pro-lepszy-niz-google-analitycs/ znajdziesz wiele wskazówek jak promować działalność w sieci. Internet to najlepsza opcja by się wybić na rynku, konkurencja jest spora dlatego działaj na wszelkie możliwe sposoby, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2017 Polski kebab jest modny w gastronomi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2017 No na pewno trzeba znaleźć dobrą lokalizację, potem pracowników no i wiadomo sprzęt dobrej jakości. Na przykład takie zmywarki od Winterhalter, są niezawodne, bardzo dokładne i wydajne. Nie ma co oszczędzać na tego typu sprzętach bo potem padnie w najmniej oczekiwanym momencie i co zrobisz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizdonka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2017 Ja jak szukałam pracowników, to po prostu odezwałam się do agencji pracy tymczasowej [link usunięty] na szczęście znaleźli mi dobre osoby, kompetentne. Dobrze, bo niestety nie było to wcześniej bez ich pomocy łatwe., fajna współpraca, dobry kontakt. Można się śmiało zianteresować ofertą Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Dobra kuchnia obroni się sama, ale ważna jest też reklama, gdyż konkurencja jest duża, a w małych miastach ciężko utrzymać biznes. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach