biza 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2017 Witajcie! piszę do was z takim pytaniem czy ktoś był moze z Was na takim szkoleniu http://www.szkolatrenerow-ster.pl ? Bardzo wiele dobrego czytałam i słyszałam wsród znajomych na temat tych szkoeln i zastanawiam się czy nie skorzystać. Zalezy mi na rozwoju osobistym bo wiadomo to wiaze się z rozwojem wewnętrzym co przekłada sie na wyniki w pracy . Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Doradźcie mi . Dzięki za wszelkie odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2017 Wszystko zależy od tego w jakiej branży działasz i co już potrafisz. Ja uwielbiam doszkalać się z różnych dziedzin przydatnych w mojej pracy i mam to szczęście, że mogę liczyć na wsparcie szefa. Głównie są to szkolenia z technik sprzedaży. Niebawem wezmę udział w tym http://mindsupporters.com/training/ofensywne-techniki-sprzedazy/ i przyznam, że nie mogę się doczekać - świetny wykładowca, idealnie dobierana tematyka i wiedzę można praktycznie wykorzystać w codziennej pracy a to ważne. Szukaj sprawdzonych firm szkoleniowych i kieruj sie własnymi potrzebami a zyskasz wiedze, która przyda się na bank i pozwoli na rozwój. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2017 Obecnie trwa http://lodz.sei.edu.pl/technikum/ Warto sprawdzić sobie jaką ofertę edukacyjną mają Szkoły Edukacji Innowacyjnej . Oni dbają tam o rozwój osobisty uczniów. Dzięki temu można mieć łatwiej w dorosłym życiu. Uczą nie tylko tego, co jest obowiązkowe, ale również nie zabijają kreatywności. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lama1980 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 Gdzie można przejść szkolenie z rozwoju osobistego? Szukałem takich szkoleń, ale nie mogę znaleźć nic ciekawego. Proszę o jakieś rady. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2017 Jakiś czas temu, byłam na szkoleniu, znalazłam ich tu: [link usunięty] i jestem bardzo zadowolona, trochę rzeczy wiedziałam ale więcej się nauczyłam, fajna, luźna, przyjazna atmosfera. Szkolenie bardzo dobrze prowadzone, nie da rady się na nich nudzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matiz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 Niezbyt mam niestety wiedzę w tym obszarze tematycznym... Dlatego też nie będę w stanie pomóc... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riggo18 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2017 Moja firma sama postanowiła zorganizować dla nas szkolenia z rozwoju osobistego. W tym celu zorganizowali wyjazd daleko za Warszawę, w stronę Kaszub. Wybór padł na dworek [link usunięty] , gdzie przeprowadzone zostało weekendowe szkolenie. Poza idealnie przygotowanymi salami konferencyjnymi, na miejscu czekała na nas pyszna restauracja, zadbane i komfortowe pokoje a do tego cudowna aura, dzięki której dobrze wspominamy ten wypad. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 A co dokładnie ćwiczy się, szkoli na takim szkoleniu? Zastanawia mnie program w zakresie tego ,,rozwoju osobistego". Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swidrak67 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Rozwój osobisty, to inwestycja co oczywiste w siebie. Jak najbardziej takie szkolenie zawsze ma sens, a co za tym idzie także uzasadnione do tego podstawy. Warto więc z nich korzystać, co do czego nie ma jakichkolwiek wątpliwości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pater81 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2018 Ja miałam uczestniczyć w szkoleniach http://www.mostwanted.pl/dla-pracownika/szkolenia-i-konferencje Bardzo fajnie i merytorycznie prowadzone. Branie w nich udziału było czystą przyjemnością i solidną dawką wiedzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
halinka123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2018 Brzmi super Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talites 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Zobacz sobie na [link usunięty] na prawdę ciekawe mają kursy i szkolenia z rozwoju osobistego ja się bardzo tematem interesuje jak ktoś chce popracować nad sobą i poznać się od lepszej strony to na prawdę warto sprawdzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2018 Jeżeli poszukujecie odpowiednich szkoleń to polecam wam przyjrzeć się ofercie firmy http://fortis.szczecin.pl/ Ich szkolenia pomogły mi w prowadzeniu oraz rozwoju mojego biznesu. Wysłałem też do nich swoich pracowników. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figlezes99 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2018 Polecam te z rozwoju osobistego prowadzone przez Fundację Fortis. Bardzo fajne, dające dużo wiedzy (przekazanej na luzie, w prosty sposób) przez osoby, które maja duże doświadczenie. Sam zarządzam 40 osobowym zespołem, tak więc szkolenia są jak najbardziej wskazane. Bardzo mi się spodobały, głównie właśnie przez merytorykę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Jeśli ktoś szuka sprawdzonego psychologa, coacha i trenera to polecam Marcina Mańkę . Jego szkolenie z zakresu wystąpień publicznych i prezentacji biznesowych utwierdziły mnie, że jestem na właściwej drodze do upragnionego celu. Od dawna czytam również jego blog na manka-academy.com, dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że kojarzę go z programu Make Me Over- wielka zmiana ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2019 Jego blog to jeden w kilku na które dość często zaglądam dość ciekawie opisuje wszystko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2019 Myśleliście o trenerze rozwoju osobistego? Bardzo dobrą osobą, która przeprowadza profesjonalne szkolenia jest http://www.wojciechbrzezina-szkolenia.pl z Zabrza. Dzięki niemu zdobędziecie wiedzę, która pomoże wam w rozwoju waszej kariery. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejatok 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2019 Nam w biurze pracodawca zapewnił szkolenie z rozwoju, które przeprowadziła bardzo fajna psycholog Ossowska z PRO EGO z Zielonej Góry. Pierwszy raz chciało mi się kogoś słuchać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robek72 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2020 Jak wygłąda sytuacja ze szkoleniami w obecnej sytuacji w Waszych firmach ? U nas w firmie odchodzi się od szkoleń klasycznych, stawiają na online i tzw "self learning". Ma ktoś porównanie szkoleń on line a face to face ? Czy warto w ogóle inwestować do tych online ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2020 U mnie niestety nie ma żadnych szkoleń 😞 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walek12 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2020 Szkolenia są ważne i fajne, ale trzeba pilnować tego, kto je przeprowadza, ponieważ może się okazać, że jest to osoba bez kompetencji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2020 A zazwyczaj tak jest, że są to osoby chcące tylko się dorobić 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek86 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2021 Rozwijać się warto zawsze -- [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bredo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2021 A pewnie, że tak. Człowiek może przecież się uczyć przez całe życie. Jak firma nie oferuje żadnych szkoleń to warto poszukać czegoś na własną rękę co będzie korzystne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2021 Jestem dokładnie tego samego zdania. Warto inwestować w swoje umiejętności. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach