Plamka 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2017 Jakie macie plany na spędzenie tegorocznego urlopu? Będzie to zaplanowany od dawna wyjazd czy bardziej spontanicznie podjęta decyzja? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokorod 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2017 Faktycznie urlop za pasem. Najważniejsze to spędzić ten czas z bliskimi, a gdzie nie ma jeszcze podjętej jednoznacznej decyzji. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2017 Koleżanka wróciła kilka dni temu z wypadu po Gruzji.Przywiozła zdjęcia cudownych krajobrazów.Po jej opowieściach nabrałam ochoty na wyprawę właśnie do Gruzji.Nie wiem czy uda mi się zorganizować to jeszcze w te wakacje,ale na 100% się tam wybiorę:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Ja wybieram się do Karpacza. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze i uda mi się troszkę pochodzić po górskich szlakach. Zgadzam się, ze na urlopie najważniejsze jest towarzystwo. Zawsze weselej i przyjemniej spędza się czas. Co roku razem gdzieś wyruszamy i muszę się pochwalić, że Gruzję również już zwiedziliśmy. Byliśmy na wycieczce objazdowej z Wytwórnią Wypraw, która pokazywała nam uroki Gruzji i Albanii. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mags29 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 Ja to nie mam kompletnie żadnej wiedzy w tym temacie. Niestety, nie będę w stanie pomóc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaK 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 cały rok w wielkim mieście spędzam, więc wczasy na sielskiej polskiej wsi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 Raczej spontant. Myślałem nad sylwestrem w Bieszczadach. Da się nawet znaleźć fajne noclegi w dobrych cenach, jeśli wie, gdzie się szukać: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medical_negligence 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 No jak na moje spontany są najlepsze. Dlatego nie ma co planować czegos na przyszłość. ______ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka85 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2017 Teraz to już nie ale ja na wiosnę razem z moim dziećmi planujemy wycieczkę po południu polski. Człowiek całe życie nei ma czasu na zwiedzenie tego co ma najładniejszego w naszym rodzimym kraju. Jakiś czas temu moja znajoma była na wycieczce na zamku Ogrodzienieckiego na wyżynie krakowsko częstochowskiej. Słyszałam o tym miejscu ale jakoś zawsze było nie po drodze. Byliśmy na zamku w Malborku, u Czocha w Niedzicy ale na Zamku w Podzamczu nie byliśmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek987 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 W listopadzie zauważyłem, że masa moich znajomych wrzuca zdjęcia z urlopów w Izraelu. Chyba były tanie bilety lotnicze właśnie w tym kierunku :) Ciekawe swoja drogą, czy jest tam bezpiecznie, marzą mi się wakacje nad Morzem Martwym ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 Planów żadnych nie mam, zobaczy się co będzie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Ja poluję na tanie loty - zawsze są jakieś na przełomie stycznia i lutego. Kierunek raczej bliski - jakieś europejskie miasto z ładną architekturą :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Urlop zawsze się przyda. Wybieram zawsze ciekawe podróże. Mam je praktycznie za darmo + zarobek. Dobra znana firma - http://biznesinwestycje.pl.tl/Wakacje-marze%26%23324%3B%2C-plus-zarabianie-.-.htm Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteezz19 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2017 A ciekawe jak spędzacie urlop świąteczno-noworoczny? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach