Anna25 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Czy wolicie aktywny wypoczynek, czyli bardziej na górskim szlaku, czy raczej plażing i smażing? My lubimy aktywnie spędzać czas, dlatego wybieramy takie miejsca, w których otoczeniu jest co robić. W tym roku padło na ten pensjonat: http://www.podkotelnica.pl/ , otoczony pasmem Górskim Pienin oraz Gorc. W okolicy jest mnóstwo szlaków górskich o różnym poziomie trudności, można zaliczyć spływ Dunajcem, odwiedzić Morskie Oko, zdobyć Trzy Korony, czy zwiedzić popularne zamki w Niedzicy i Czorsztynie. Po takim urlopie zawsze wracamy szczęśliwi i z naładowanymi bateriami na resztę roku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karusia82 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Odwiedzam Zakopane dwa razy w roku ,w marcu i we wrześniu. Jest piękne zarówno zimą jak i latem. Ze względu na stan zdrowia wędruję tylko tymi mniejszymi szlakami a swoją pierwszą wyprawę po przyjeździe do Zakopanego kieruję na Kalatówki.Jest to mój szlak na rozgrzewkę. Polskie Tatry są piękne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Ja zazwyczaj jeżdżę za granicę na wakacje. Przynajmniej zwiedzam nowe miejsca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamila021 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Ja w tym roku nie mam za wiele wolnego wiec zamierzam spedzic go w najlepszy mozliwy sposob. Mam juz na oku te apartamenty [link usunięty] na Teneryfie, dzieki ktorym na pewno wypoczne za caly rok pracy. O Teneryfie juz czytam pelno blogow i wiem, ze na pewno nie bede sie tam nudzila, a tym bardziej moj maz z dzieciakami :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paninwestor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2017 Ja kiedy tylko mogę, to ruszam w Bieszczady :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potocky 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2017 ja jak zawsze nad morze, podobno ma być pogoda :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja na razie nie mam planów urlopowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja też. Chociaż na pewno pojadę na koncert do Wawy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata555 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Też udaje się nad morze do Sopotu. Ale że z pogodą u nas różnie bywa to zabieram z sobą parę książek min http://www.taniaksiazka.pl/mma-fighter-szansa-vi-keeland-p-852979.html Bardzo lubię książki dla kobiet, to odpowiednia lektura na wakacje. Dobrze że jadę autem, to nie będę musiała dźwigać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta38 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja uwielbiam słońce, plaże, morze lub ocean, jednak właśnie bardziej połączone z aktywnością, jak na przykład taki Wake Camp http://www.ehschool.pl/index.php/Products/101/Turcja-Wake-Camp-Hip-Notics-8-dni-pazdziernik.html , jednak tylko leżąc na plaży można się zanudzić, a przynajmniej ja tak to widzę, bo zdecydowanie jestem osobą mega aktywną, która cięgle szuka jakiś nowych wrażeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Ja zawsze spędzam za granicą. Tam mam przynajmniej pewną pogodę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Wychodzę z takiego samego założenia. W tym roku chciałabym pojechać do Hiszpanii. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Na pewno tam jest pięknie, mnie się marzy muzeum w Madrycie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Wystarczy spojrzeć na zdjęcia, by pokochać Hiszpanie! Ale to obecnie dość drogi kierunek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Pewnie będę leżeć brzuchem do góry, planów nie mam, choć urlop tuż tuż Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berdo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 jade za granice, bo tam przynajmniej mamy gwarantowana pogode Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata555 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 W planach mam małe miasteczko w zachodniopomorskich. dużo jezior i lasów. A w razie niepogody dobra książka. Właśnie znalazłam http://www.taniaksiazka.pl/dyskretne-szalenstwo-mindy-mcginnis-p-863341.html Thriller, mój ulubiony gatunek. O mordercy młodych kobiet. Recenzja którą znalazłam zachęca do przeczytania książki. A że miasteczko małe i nie ma co robić wieczorami to będę czytać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2017 My tym razem zdecydowaliśmy się na http://www.punt.pl/czartery_jachtow bo zgodnie stwierdziliśmy że zwiedzanie w sezonie to porażka a leżenie wyłącznie na plaży już zbyt oklepane, na jachcie jeszcze nie spędzaliśmy urlopu a wrażenia zapowiadają się fantastyczne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2017 Wszystko super, tylko pamiętajcie o jednym. Skóra dziecka jest o wiele wrażliwsza niż skóra dorosłego człowieka. Ze względu na to powinno się dbać o nią o wiele dokładniej. Podstawą są kremy z wysokim filtrem. W http://z-jak-zabawki.pl/filtr-na-slonce-dla-dziecka-kosmetyki/ macie rozwinięty ten temat. Nie bagatelizujcie go, by nie zrobic dziecku poważnej krzywdy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2017 Zdecydowanie ruch i aktywny wypoczynek, po którym nie czujemy zmęczenia tylko przypływ energii. W Polsce mamy piękne szlaki w Beskidach, Karkonoszach czy Bieszczadach, dechh zapiera w piersiach a wspomnienia mamy na lata. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach