handlara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Z jakim maksymalnym obciążeniem widzieliście takie meble? Szukam czegoś do magazynu i zależy mi na takich dobrej jakości i solidnych. Tutaj widziałam różne https://www.bmserwis.pl/regaly.html. Wydaje mi się, że one mają największy udźwig, ale nie wiem czy na pewno. Może ktoś z was ma nieco więcej rozeznania w tym temacie? Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki czy namiary na inne sklepy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2017 Zależy jakie materiały bedziesz magazynował. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2017 Według mojego rozeznania https://metalsistem-cbtc.pl/ posiadają najróżniejsze poziomy maksymalnego obciążenia. Wszystko zależy co będzie magazynowane. Jeśli zależy Tobie na największym z możliwych obciążeń to skontaktuj się z producentem. Na przykład MetalSistem to jeden z trzech najlepszych producentów regałów na rynku. Ich produkty wykonane są z najlepszej jakości stali cynkowanej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unticipo 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2017 Są chyba jakieś przepisy BHP, które to określają. Najlepiej jeśli zasięgniesz opinii u [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyn63593 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2017 Są ale zależnie od rodzaju działalności udźwig musi być całkiem inny. ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelPalmowski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 Wiesz co takie [link usunięty] mają różną wytrzymałość która zależy od wielu czynników. Kupując regały od dobrego producenta z pewnością poda Ci max. obciążenie. Regały wykonane z najlepszej jakości materiałów będą miały odpowiednio większą wytrzymałość na obciążenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaWaw 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Mi zależy na porządnych, metalowych regałach i natknęłam się w sieci na firmę [link usunięty] Napiszcie mi czy coś słyszeliście o tej firmie i czy korzystaliście z ich usług :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia Koral 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Ja korzystałam, solidne i bardzo wytrzymałe. Montowałam [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka110 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2017 A może zadzwoń do [link usunięty] . Słyszałam, że to bardzo dobry producent regałów magazynowych i nie tylko. Myślę, że można się z nimi dogadać na temat zlecenia produkcji regału. Myślę, że też nie będzie dla nich problemu, aby Ci odpowiedzieć na pytania dotyczące np. obciążenia maksymalnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaMc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2017 Ja mam dosc dobre rozeznanie w temacie gdyz organizowalam niegdys przetarg na [link usunięty] . Moja firma zdezydowala sie wowczas na Metalsistem. Najlepsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magik44 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 Potwierdzam [link usunięty] to najlepszy dystrybutor regałów półkowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaWaw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Jestem zadowolona z firmy [link usunięty] Zamówiłam u nich właśnie regały półkowe do magazynu, a przy okazji mąż zamówił metalowy regał na opony i jesteśmy zadowoleni z tej firmy, więc polecam :) Jak czytam po komentarzach wyżej, nie tylko ja polecam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz_DL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2017 Dnia 2.12.2017 o 18:28, stokrotka110 napisał: A może zadzwoń do [link usunięty] . Słyszałam, że to bardzo dobry producent regałów magazynowych i nie tylko. Myślę, że można się z nimi dogadać na temat zlecenia produkcji regału. Myślę, że też nie będzie dla nich problemu, aby Ci odpowiedzieć na pytania dotyczące np. obciążenia maksymalnego. a jakie regały jeszcze mają? Mam warsztat samochodowy, szukam [link usunięty] . Mają coś takiego? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krisiti90 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Macie swoje magazyny? Jeżeli tak to na pewno wiecie, że bez odpowiedniego programu do zarządzania magazynem ciężko się obejść. Ja również interesowałam się tym tematem jednak niestety nie doszło nic do skutku, ale system do zarządzania magazynem już znalazłam. Świetnie prezentował się ten od firmy [link usunięty] więc jeżeli potrzebujecie czegoś to zapoznajcie się z ich oferta Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekKon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Kupujesz takie regały jakie potrzebujesz. Uważam że jeśli zapłacisz odpowiednio dużo taki regał utrzyma i tonę. Pytanie nie ma sensu, w tym przypadku dostajesz tyle ile płacisz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rufus72235 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Jak są metalowe to na pewno nie ma sikę co przejmować ich wytrzymałością bo akurat one to wytrzymają wszystko :D. ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach