fisher 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Witam, Czy miał ktoś z was styczność z dietą leczniczą dr Dąbrowskiej? Chciałbym poznać opinię innych. Osobiście korzystałem z tej diety kilkakrotnie i znając jej efektywność chciałbym wypróbować catering. Tutaj opisany jest cały mechanizm działania takiej diety: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinwroblewski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Ja ostatnio znalazłem artykuł na http://systematyczny.pl/dieta-dr-dabrowskiej-efekty-opinie/ :) Chyba się skuszę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaroslaw-lisowski-60 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Ciekaw jestem czy istnieje jakaś dieta oparta na [link usunięty] ? Osobiście uwielbiam wszystkie wyroby tworzone na postawie kakaowca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zygfryd11 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Moim zdaniem lepszą opcją jest liposukcja. Dlatego polecam sobie wejść na [link usunięty] i poczytać na ten temat. Myśle, że zainteresuje to nie jedną osobę, która chce sobie odessać tłuszcz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach