kawiorek88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2017 Hej, urządzam nowe biuro. szukam firmy, ktora zrobi mi fajne, nieszablonowe meble. Budzet mam spory, ale chce tez cos co zostanie na lata, a nie rozpadnie sie po kilku miesiącach. Polecacie cos? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2017 Jak masz spory budżet to nieźle, choć zamiast nieszablonowych mebli, nie lepiej byłoby postawić na praktyczne i eleganckie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Olejniczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2017 Ja słyszałam o Kewa Meble www.kewameble.pl - oni robią fajne meble, na wymiar, na Twoje życzenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał S. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2017 ja polecam kupić w ikei :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alburnus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Super, dzięki wielkie za sprawdzone porady :) Jestem pewien, że mi się przydadzą :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Travens 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2017 Myślę, że możesz sprawdzić [link usunięty] . Są bardzo efektowne i nadają takiego klasycznego stylu w biurze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samanta1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2017 A meble do salonu? Co polecacie? Te są bardzo ładne i nowoczesne [link usunięty] Ten zestaw będzie idealnie pasował do nowego salonu. Warto wybrać te meble, bo są tanie i można je odebrać od razu w salonie. Nie trzeba czekać na odbiór. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gryry 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 w biurze to zacząłbym od zmiany podłogi na taką antypoślizgową, np ten model [link usunięty] . Powinno od razu być lepiej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Welitor 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2018 Nie można tez zapomnieć o drzwiach. To też ważny element nie mogą być byle jakie. Polecam zajrzeć do sklepu wentana mają świetny wybór, ja u nich zamówiłem [link usunięty] do wszystkich biur i jestem zachwycony, naprawdę oferują wysoką jakość, a o to mi najbardziej chodziło, no to w sumie tyle z mojej strony, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zfumi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 a skąd jesteś? jak z Poznania to może będę w stanie pomóc :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach