karinos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2017 Witam. Czy ktoś z Was rozważał taką formę inwestycji jak proponowana tutaj http://www.grunttozysk.pl/ ? Mam na myśli inwestowanie w grunty rolne. Podobno opłacalne to jest. Gdzie szukać informacji na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek32 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 Najlepiej bezpośrednio na ich stronie :D Z tego co widziałem to masz tam szczegółowo omówioną taką formę inwestowania. W moje ocenie - opcja warta rozważenia. Nie znam nikogo kto straciłby na inwestycji z grunty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Marzycielka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 Inwestycja w grunty zawsze się opłaca. Moi rodzice kupili 10 lat temu działkę za 20 tysięcy a w tym roku sprzedali za 120 tysięcy. Jest zysk? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 Poważnie?? No rewelacja. A powiedz mi przekształcali tą działkę z rolnej na budowlaną? Bo na tym mają polegać te inwestycje na stronce, o której wspomniałam. Kupuję rolną, przekształcam, sprzedaję budowlaną z dużym zyskiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2017 Jest bardzo opłacalne. Takie inwestycje zyskują z roku na rok na wartości. Masz na stronie mnóstwo danych z ostatnich lat - poczytaj. Fajna jest też opcja inwestowania na raty. Jak ktoś nie ma na całość inwestycji to może raty spłacać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Z tymi ratami to ciekawa opcja. Widziałam, że taka rata to może być od 500 zł miesięcznie - bez odsetek i banków. Opłaca się, bo na ziemi sporo można zarobić. Nie każdy ma od razu całąsumę na inwestycję więc system ratalny - jak dla mnie ok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach