pokam77 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2017 Słuchajcie, mam strasznie duży problem. Wyjechałem z rodziną i pech chciał, że właśnie podczas tego wyjazdy przydarzyła mi się [link usunięty] Jak zabezpieczyć sie przed kradzieżą pieniędzy z konta? Możecie mi coś podpowiedzieć? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2017 W takim wypadku trzeba szybko zgłosić to do banku i zablokować kartę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartoszek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2017 Najważniejsze, żeby zablokować w banku kartę. Jak zostanie zablokowana to już po problemie, bo potem wystarczy tylko wyrobić nową i w parę dni mamy wszystko pod kontrolą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simba17 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2017 Ok, fajnie. Dzięki wielkie za wszystkie sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2019 Nie każdy wie jak postępować w przypadku chociażby kradzieży karty płatniczej. Warto jednak pamiętać, że w takiej sytuacji nie można zwlekać a na stronie https://eportfel24.pl/blog-finansowy/jak-postepowac-w-przypadku-kradziezy-karty-platniczej/ można znaleźć sporo informacji na temat tego, jak sobie poradzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach