kosa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2017 Macie jakiś tatuaż? jestem ciekawy, czy po pewnym czasie taka ozdoba ciała jest w stanie się znudzić, czy nie żałujecie swojej decyzji odnośnie zrobienia dziary? Przymierzam się do wykonania pierwszego tatuażu i trochę się cykam :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2017 Nie mam nic przeciwko tatuażom, sama jednak bym nie chciała. No i nie podoba mi się jak całe ciało jest pokryte tatuażem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2017 Ja chciałabym mieć tatuaż. No ale to dość kosztowna sprawa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frasko16 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2017 Ja osobiście bardzo lubię tatuaże ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekwtak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2017 Nie mam żadnych tatuażów i raczej nie zamierzam mieć. Uważam jednak, że niektórym pasują tatuaże i nie mam nic przeciwko :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2017 Ciekawa ozdoba ciała, teraz coraz więcej osób nosi tatuaże i wcale nie jest to postrzegane jako coś negatywnego, tak jak miało to miejsce jeszcze kilka lat temu. Osobiście bardzo podobają mi się dziary, na razie mam dwie robione przez Huberta z http://jahlove.pl/hubert/ który potrafi stworzyć na ciele bardzo ładne kompozycje, zarówno kolorowe, jak i czarno-białe, to studio tatuażu warszawa na Wilczej w centrum miasta, także bez problemu można do nich trafić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach