MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2017 (edytowany) Chcesz wyróżnić się wśród konkurencji? Zamów u nas opakowania z swoim nadrukiem ! [link usunięty] Mamy również w ofercie opakowania bez nadruku. Pozdrawiam Monika Edytowano Lipiec 21, 2017 przez MonikaN Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elabarbara 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Między innymi kartonowe opakowania można kupić także na [link usunięty] poza tym można zamówić takie o dowolnej wielkości. Producent specjalizuje się w produkcji opakowań z tektury litej jak również trudno wchłanialnych. Jak dla mnie bardzo fajne oferty maja w atrakcyjnych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gradzki.krzysztof 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Bardzo fajne gadżety reklamowe i artykuły robi firma [link usunięty] sama korzystam z ich usług i jestem bardo zadowolona , więc śmiało mogę polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michaalda1231 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 moim zdaniem inne gadżety reklamowe są dużo bardziej wydajne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Moim zdaniem, wszystko zależy od branży... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romek31 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2017 Całkiem fajny sposób na reklamę. Ciekawe gadżety dla klienta z logiem i danymi kontaktowymi do swojej firmy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annabell 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2017 Opakowania z nadrukiem to bardzo dobry pomysł na reklamę firmy, zwłaszcza w gastronomii. Też korzystałam z tej możliwości. Miałam http://www.multifarb.pl/oferta/opakowania-tekturowe/opakowania-wielowarstwowe/do-pakowania-pizzy-ciast-i-tortow/opakowania-na-pizze-z-atestem-pzh,produkt276/ z logo mojej firmy i częścią oferty. Z wiadomych względów były one bardzo praktyczne i dodatkowo dzięki nim zyskałam nowych zainteresowanych ofertą klientów. ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2017 Moim zdaniem każdy oryginalny pomysł się liczy, nam się udało ostatnio świetnej jakości pokrowce na ubrania zamówić z logiem - http://www.izisport.pl/produkty,pokrowce-na-ubrania.html klienci byli zaskoczeni ale ucieszeni bardzo bo to coś przydatnego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 23 godziny temu, mustynia napisał: Moim zdaniem każdy oryginalny pomysł się liczy, nam się udało ostatnio świetnej jakości pokrowce na ubrania zamówić z logiem - [link usunięty] klienci byli zaskoczeni ale ucieszeni bardzo bo to coś przydatnego A skąd pomysł na pokrowce z nadrukiem? W jakiej branży Pani działa? Oczywiście jeśli można zapytać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orisan 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Wiem że takie opakowania idzie kupić w tym sklepie: [link usunięty] posiadają różne rodzaje koperty, woreczki i wiele innych rodzajów , zamawiałem już u nich wielokrotnie i mogę polecić w 100 procentach, przy zamawianiu większych ilości fajne rabaty proponują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2017 Kartony tekturowe, folię pęcherzykową, wypełniacze i wiele innych akcesoriów do pakowania można też kupić u producenta opakowań [link usunięty] . Mój znajomy, który ma sklep internetowy zaopatruje się u nich i chwali sobie współpracę. Ja z kolej kupowałam od nich kartony do przeprowadzki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2017 Takie opakowania można również kupić na www.ekspertpoludnie.pl lub kontakt telefoniczny 572 350 112.... Ceny producenta- dodatkowo możesz na takim opakowaniu nadrukować swoje logo :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 Polecam http://www.speedpack.pl prócz opakowań, posiadają również środki czystości, to wszystko dla gastronomii (i nie tylko). Polecam zajrzeć w ofertę na stronie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Jeżeli poszukujecie sprawdzonego producenta opakowań to mogę wam polecić firmę http://www.terryopakowania.eu Specjalizują się w produkcji tub plastikowych ale mają też inne opakowania w swojej ofercie. Zajmują się też naklejaniem etykiet. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Ofert podobnych do tej [link usunięty] jest na rynku całe mnóstwo, dlatego warto zwracać uwagę na jakość obsługi i produktu oraz terminowość. Nie bez znaczenia jest cena. Trochę więcej można zaoszczędzić dopiero przy zakupach hurtowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gengades 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2018 Ja sobie zamawiałem opakowania z [link usunięty] powiem że na prawdę dobre i solidne paczki. Teraz sobie brand muszę jeszcze nadrukować i będą gotowe pudełka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Everist54 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2018 Ja polecam [link usunięty] . Moja firma tu zamawia i wszystko świetnie. Obsługa klienta, wysyłka itp ;) Warto mieć sprawdzonych tego typu dostawców więc polecam, może komuś się przyda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarynka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2018 Jeśli chodzi o opakowania to w tym sklepie [link usunięty] znajdziecie wszelkiego rozmiaru kartony, a nawet papier pakowy, torby papierowe, wypełniacze. Mają wszystko co jest potrzebne do zapakowania. Nawet zauważyłam że mają też taśmy, etykiety samoprzylepne, co najważniejsze ceny są atrakcyjne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoolinaszafr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2018 Mogę polecić opakowania firmy Opax, świetna firma z profesjonalną obslugą. Mają różne opakowania w ofercie - z tektury litej, kaszerowane, oklejane. Ceny też bardzo przystępne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał232 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2019 Nadruki firmowe zlecam firmie C2C, drukują loga na opakowania, usługa zawsze terminowo wykonywana, jestem zawsze zadowolony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaJagoda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2020 Opakowania foliowe z logo naszego sklepiku zamawiam w Grala. Mają doskonała ofertę, szybko realizują zlecenia, a co najważniejsze ich reklamówki są bardzo wytrzymałe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2020 Chcecie opakowania z logo, w dobrej cenie i w pełni ekologiczne? To zajrzyjcie na i sprawdźcie ich http://ekopak.pl/ ofertę. Specjalizują się w produkcji opakowań tekturowych z logo - juz nie raz od nich zamawialem i mogę potwierdzic, że świadczą najwyższa jakość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2020 jak szukasz fajnych i dobrej jakości opakowań, które ci jeszcze obrandują to zerknij sobie na ofertę SmartPack. Oni jakość stawiają na pierwszym miejscu. Koniecznie zwróć uwagę na ich opakowania z czarnej tektury barwione w masie. Wyobraź sobie do tego na przykład złoty napis... no takie opakowania wyglądają na poziomie i dobrze świadczą o firmie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach