estade 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Chcę w sposób maksymalny wykorzystać przestrzeń mojego mieszkania. Chcę, aby jego wnętrza były urządzone stylowo, a meble były wykonane z nawyszą dbalością o każdy szczegół. Chcę zamontować [link usunięty] . Dodadzą one mojemu mieszkaniu ciekawego klimatu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mice_girl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 No super, a to Twoje koncepcje czy może korzystasz ze wsparcia architekta wnętrz? Jak to wygląda? http://www.krzysztof-ziolkowski.pl/ to zawsze dodatkowa pomoc i świeże spojrzenie, dzięk iktóemu można w pełni wykorzystać potencjał danego wnętrza :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KondziuK 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Zdecydowanie warto urządzić mieszkanie jak najlepiej, Nauczony doświadczeniem już wiem, ze nie warto na tym oszczędzać My z żoną mieliśmy dokładnie wliczony budżet, jednak podczas remontu tak na prawdę zaczęliśmy znajdowac dopiero lepsze rozwiązania, co wiązało się z większymi kosztami. A spodziewaliśmy się tego, że jeżeli nie zroimy czegoś na początku to późiej ciężko będzie to zmienić. Zbawienna okazała się dla nas [link usunięty] . Świetne rozwiązanie, polecam każdemu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedrekm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2017 W stylowo urządzonym mieszkaniu ważne jest również oświetlenie. Myślę, że warto obejrzeć [link usunięty] które podkreślą szczególnie charakter salonu. Obecnie wybór jest naprawdę duży, także spokojnie każdy wybierze lampy pasujące do swojego wnętrza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2017 Jak chcesz mieć stylowe mieszkanie to kupić nowoczesne i nowe lub zaaranżować z firmą taką jak np. Kli [link usunięty] . Mają tam ekstra propozycje godne uwagi pod wieloma względami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Lubie białe meble w mieszkaniach i przestronne pokoje, jedno z drugim się świetnie komponuje, oglądane przeze ostatnio mieszkanie na osiedlu Miasteczko Wawer zrobiło na mnie najlepsze do tej pory wrażenie, piękna okolica, mieszkania z widokiem na las, dużo przestrzeni i do tego duże tarasy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 Zerknijcie sobie tutaj http://www.dsdevelopment.pl/oferta/anchoria-mechelinki na apartamenty Mechelinki . Znajdują się one nad Zatoką Pucką . Na pewno ciekawe jest to, że są tam indywidualne strefy wejściowe do każdego apartamentu. Zapewniają one prywatność. Koniecznie sprawdźcie sobie tę inwestycję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Zobaczcie sobie koniecznie na te mieszkania http://piernikoweosiedle.pl/ . Osiedle Piernikowe, to ciekawa inwestycja w Toruniu, która naprawdę rewelacyjnie się prezentuje. Warto się przejść, albo zadzwonić do biura sprzedaży. Wysoka jakość w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Envelosi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Styl skandynawski, dużo bieli i te drzwi o których wspomniano.. to da wielką przestrzeń w twoim mieszkaniu ;) Szczerze polecam takie rozwiązanie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Witam państwo. Zapraszam na stronę oficjalną projektu [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SnowCrash 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Zawsze obstaję przy architekcie wnętrz. Dobrze doradzi i pomoże Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2018 Z tymi szklanymi drzwiami to na prawdę świetny pomysł! Coś oryginalnego i niebanalnego :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riggo18 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2018 Zamontowanie okien z PCV nadało sporo uroku do wnętrza naszego mieszkania. Zakupiliśmy mieszkanie wymagające konkretnego remontu, także z pewnością był to doskonały wybór. Wybór padł na okna z oferty marki Dako, którą zakupiliśmy prosto od gdańskiego Ambit [link usunięty] . Po atrakcyjnej cenie i w bardzo wysokiej jakości. Fenomenalna sprawa! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia.Gawrońska 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 Moja koleżanka ma bardzo fajne stylowe mieszkanie i sama je urządzała. Ja mama mieszkanie w dość nowoczesnym stylu ale takie stylowe mieszkanka też są fajne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach