pokam77 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Czy ktoś kiedykolwiek robił Zakupy [link usunięty] ? Jeśli chcecie poczytać o pułapkach na jakie możemy sie nadknąć to zapraszam do artykułu aasa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 Ja często robię zakupy w sieci ale zdecydowanie stawiam na polskie sklepy bo tu mam możliwość zamówienia własnego kuriera, który odbierze paczkę ze sklepu i dostarczy ją do mnie. Mam wtedy pewność, że przesyłką dojdzie w stanie idealnym :) W takich sytuacjach warto korzystać z oferty brokera https://www.brokerkurier.pl/. Proponują swoim klientom jedne z bardziej atrakcyjnych warunków. Kuriera zamawia się na dowolny dzień, w kilku prostych krokach wraz z płatnością online. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejdi_Asia 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 w chińskich sklepach? no coś Ty, tam jest zazwyczaj taki badziew, że szkoda pieniędzy! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Też tak myślę.Przecież to nie są dobrej jakości produkty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartoszek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Odkąd przeczytałem artykuł [link usunięty] i założyłem sobie światłowód w domu, to nie wyobrażam sobie innej formy zakupów niż zakupy przez Internet. Jedynie żywność kupuję w normalnych sklepach, całą resztę produktów kupuję online, ponieważ mam znacznie większy wybór produktów, do tego znacznie niższe ceny i wysoką jakość. Osobiście polecam serdecznie przerzucenie się na zakupy przez Internet, bo mogą zaoszczędzić nam kilka stówek miesięcznie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piort 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2017 Zakupy w internecie pozwalają zaoszczędzić bardzo dużo czasu - wszystko można obejrzeć nie ruszając się z domu. Co do chińskich rzeczy to zdecydowanie są tanie, ale trzeba uważać, żeby się nie nadziać, bo czasami zdjęcia rzeczy nie są zgodne z ich realnym wyglądem ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2017 Ja akurat nie miałam z tym problemu. Zawsze dostaję dokładnie to, co jest na zdjęciu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2017 Teraz jest tyle możliwości, że nie masz się czego obawiać pod kątem zakupów. Są gazetki na stronach, więc możesz zobaczyć oferty i je porównywać. Przykładem jest strona https://www.gazetkonosz.pl/biedronka/ tu akurat gazetka biedronka, ale masz jeszcze inne sklepy. Nie wiem, gdzie lubisz robić zakupy. Mnie akurat takie miejsca bardzo odpowiadają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2017 Akurat takich gazetek nie przeglądam. Po prostu sprawdzam oferty różnych sklepów internetowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2017 Nieee nie znam tego, a lubię robić zakupy w internecie, chociaż teraz najwięcej zamawiam na multu.pl - zdążyłam już sobie botki na jesień zamówić :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2017 http://www.taniaksiazka.pl/za-zamknietymi-drzwiami-b-a-paris-p-833873.htmlmożna kupić tanio książki. Osobiście polecam Za zamkniętymi drzwiami B A Paris Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazimierz50 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2017 Ja ostatnio zacząłem w internecie robić zakupy spożywcze. A to ze względu na dietę, którą rozpocząłem. Właśnie zamawiam [link usunięty] , bez żadnych dodatków, bo muszę się przestawić na nią z cukierków i czekolady. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilka9102 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2017 Jakoś do zakupów spożywczych nie jestem przekonana. Ale ciuchy czy buty jak najbardziej. Ostatnim zakupem były buty z multu.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julian_król 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 W sklepach internetowych przeważnie kupuję żywność i chemię. A jeśli chodzi o inne produkty, to często szukam okazji, czytam opinie, jak również przeglądam strony typu [link usunięty] , w których znajduję informacje, na co zwrócić uwagę, by nie przepłacać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaK 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Ja kupuje przeważnie w polskich sklepach i w przypadku ubrań także zwracam uwagę gdzie zostały wyprodukowane. [link usunięty] są lepszej jakości niż te z sieciówek odzieżowych a ceny są do siebie zbliżone. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedrekm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Zakupy w internecie robię bardzo często, ale w chińskich sklepach internetowych jeszcze nie robiłem... Mam przekonanie, że długo czeka się na dostawę... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Zakupy w internecie robię często , choć zazwyczaj są to rzeczy typu zabawki lub do domu. Nie lubię kupować ubrań w sieci.Ja ostatnio przeglądałam [link usunięty] na zdjęcia , bo mam pomysł na prezent dla babć na święta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebexx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Jak dla mnie to nie ma nic złego w takich sklepach :) Po prostu mała cena, za słabej jakości produkt. No raczej nie można się spodziewać szwajcarskiej precyzji za grosze, heh :P __________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Polecam [link usunięty] księgarnię. Dostałem tam w fajnej cenie Apollo i boskie próby. Tom 2. Mroczna przepowiednia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikabert90 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2017 Ja ostatnio wszystko załatwiam przez internet, nawet doładowuję sobie telefon na https://bm.pl/#!/doladowanie-telefonu/doladowanie-do-orange . Bardzo wygodne rozwiązanie, nie trzeba nawet wychodzić z domu ;) A przynajmniej mam pełną kontrolę nad swoimi wydatkami :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Ja bym nie doładowywała na takiej stronie. Na stronie orange też pewnie się da ;). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biza 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Ja uwielbiam robić zakupu w i internecie. Teraz bardzo często kupuję akcesoria oraz zabawki dla dzieci w takim sklepie https://www.megasmyk.pl/ mają bardzo duży wybór wszelkiego rodzaju akcesoriów dla dzieci a także korzystne ceny , lubię robić u nich zakupy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zimko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Apropo zakupów w sieci to czy ktoś z Was może coś takiego jak [link usunięty] czyli biokominek? Ponoć coraz bardziej popularna forma ogrzewania w Polsce i wcale nie taka droga dlatego zastanawiam sie nad zakupem. Warto czy nie warto jak sadzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewka43 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2017 Ja w sieci kupiłam ostatnio lampy do oświetlenia posesji od [link usunięty] . Ale nie jest to mój jedyny zakup. Tak naprawdę w internecie kupuję bardzo często. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2017 Ja powiem szczerze,że zakupy w sieci lubię bardzo, mimo, iż kiedyś miałam opory. Teraz wiem że to oszczędność czasu i spora wygoda a dzisiaj w sieci i tak można kupić praktycznie wszystko. Ja ostatnio przeglądałam chociażby pompy ogrodowe na https://www.budujesz.pl/nac-pompa-ogrodowa-1200w-3600l-h-gpe120-k-171425/ . Fajny sklep swoją drogą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach