krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2019 W zależności od prowadzonej działalności polecam prowadzenie księgowości samodzielnie, online. Bardzo sprawdza się np. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 My w firmie korzystamy z usług http://korf.pl/ i jesteśmy zadowoleni. Wszystko jest zawsze załatwione skutecznie i praktycznie od ręki. Jeśli chcecie zaoszczędzić nieco czasu i nerwów w swojej firmie to zdecydowanie polecam sie z nimi skontaktować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukier22 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2019 Sprawdź w takim razie koniecznie kancelarię Księgowo-podatkową Progres [link usunięty] Ponieważ sam korzystam od lat z ich usług i są naprawdę godną polecania firmą. Indywidualnie dopasują zakres usług do tego, czego potrzebuje twoja firma. Są rzetelni i działają zgodnie z prawem, szczegółowo znając prawo. Zawsze możesz liczyć na ich pomoc i skuteczne rozwiązania. Ich pracownicy mają wszystkie niezbędne kwalifikacje, ale przede wszystkim doświadczenie poparte ogromną wiedzą. Sprawdź 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2019 Powodzenia przy prowadzeniu firmy! 🙂 U mnie za rzeczy kadrowo-płacowe odpowiada [link usunięty] prowadzą też rozliczenia z tytułu podatku VAT. Rzetelne biuro i kompetentni pracownicy. Jak czegoś nie wiem albo mam wątpliwości, zawsze odpowiadają na wszelkie pytania. Potrafią pomóc i całą dokumentację mam zawsze spiętą i zrobioną na czas. Trzymają porządek, dotrzymują terminów. Nigdy się na nich nie zawiodłem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2020 Typowo online księgowości to bym nie polecał. Co jakiś czas trzeba sie spotkać, omówić rzeczy itd. Więc bez dwóch zdań wizyta w biurze jest konieczna. Z własnego doświadczenia mogę polecić księgowe z Abacusa z Warszawy, z ul. Lanciego. Wystarczy wrzucić nazwę i ulicę w wyszukiwarkę. Dobre biuro, doświadczone księgowe, terminowe rozliczenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2020 Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Krakowa, które rozglądają się za porządnym biurem rachunkowym, polecam zgłosić się do https://www.mendyk.com.pl/ Sam od dawna korzystam z ich usług i wiem że mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2020 Jeżeli rozglądacie się za porządnym biurem rachunkowym, na którym można w pełni polegać to polecam wam skontaktować się z https://www.ibiswroclaw.pl/ Jest to sprawdzone biuro rachunkowe z Wrocławia, z którym od dawna współpracuję. Nigdy nie popełniają błędów, więc warto się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ukasz85 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2020 Jest wiele dobrych biur, które można polecić. Ja jestem z Podkarpacia i korzystam z biura rachunkowości w Rzeszowie: [link usunięty] Biuro ASSET jest bardzo cenione w naszym mieście. Od kilkunastu lat zajmują się księgowością i mają już swoją renomę na rynku. Ja też prowadzę u nich swoją firmę i jestem bardzo zadowolony. Jeśli ktoś jest stąd to myślę, że śmiało może się do nich zgłosić 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surveyor 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2020 Oczywiście że warto skorzystać jeżeli się na tym nie znasz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloriavalenzuela 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2020 Cześć wszystkim, słyszałam bardzo pozytywne info o biurze rachunkowym GAMA (Warszawa, Myśliborska), ktoś. coś może wie więcej? Zależy mi na otwarciu własnej działalności i potrzebuję sprawdzonych księgowych Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2020 Ja od kilku lat korzystam z usług biura rachunkowego www.biurobilans.eu z Cieszyna. Zajmują się prowadzeniem rachunkowości i księgowości mojej firmy. Swoje usługi realizują terminowo, kompleksowo i profesjonalnie. Jest to dla mnie duża oszczędność czasu oraz ułatwienie w prowadzeniu biznesu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mania6 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2020 Ja korzystam od lat z usług Biura Rachunkowego GAMA z Warszawy i świetnie dbają o księgowość i rachunkowość mojej firmy. Wszystko zawsze jest dopięte na ostatni guzik i wykonane bardzo profesjonalnie. Prowadzenie samodzielnie księgowości to tak ogromny pochłaniacz czasu, że nie byłbyś w stanie prowadzić firmy normalnie. Dlatego najlepiej wybrać biuro GAMA. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hermionaa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2020 Ze swojej strony mogę polecić biuro rachunkowe Ofi Detal [link usunięty] . Działają na terenie całego kraju, co na przykład mi bardzo uratowało skórę. Mają wirtualne biuro, także cała korespondencja będzie do was przekierowywana i jeszcze do tego obsługa kadrowo-płacowa. No i koszty utrzymania są o niebo niższe, bo nie ma wynajmu lokalu.Bardzo pomagają początkującym firmom, znowu, mi była potrzebna podczas zakładania działalności i właśnie u nich dostałam wszelkie wsparcie. Robię u nich rozliczenia, bo mają wszystko w kompleksowym pakiecie. Dla osób fizycznych także mają usługi, chociażby z rozliczenie z najmu nieruchomości i pomagają w przypadku dokumentacji o zasiłek macierzyński. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damianos89 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2020 Dużo jest biur rachunkowych w moim mieście , w sumie nasza firma trafiła tutaj z polecenia i na prawdę szczerze polecam Wrocławskie biuro Księgowi Wrocław z Łęczyckiej www.ksiegowiwroclaw.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2020 Myślę, że możesz zaznajomić się także z ofertą biura rachunkowego www.ademi.pl. Zajmują się prowadzeniem księgi przychodów i rozchodów oraz obsługą kadrowo-płacową mojej działalności od samego początku jej istnienia. Swoje usługi wykonują rzetelnie i terminowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amadeusz85 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2020 Podrzucam ciekawy artykuł [link usunięty] , jeśli ktoś szuka programu do prowadzenia księgowości, z niego dowie się ważnych info. 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina647 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2020 Ja na pewno z ręką na sercu polecam Biuro Gama. Zajmą się rachunkowością i poprowadzą dokumentację. Sama korzystam z ich usług od wielu lat i uważam, że są godni zaufania i bardzo profesjonalni. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2020 Z Warszawy biuro Abacus z ul. Lanciego. Bardzo dobra jakość współpracy, kompleksowa księgowość dla mniejszych i większych firm. Można bezpiecznie prowadzić firmę i nie przejmować się problemami z urzędem skarbowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbadka 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2021 Nasza firma współpracuje z wrocławskim biurem Super Księgi, ta nazwa to nie przypadek sa na prawdę super Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach