Michaalda1231 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2017 Jak uważacie czy biuro rachunkowe to ciągle opłacalny biznes? Wydaje mi się, że jeżeli zbudujesz siatkę klientów to musi się udać. Planuje wystartować ze swoim biurem, odłożyłem kasę na na reklamę jakieś zabezpieczenie finansowe przygotowałem również, pozostało mi tylko spróbować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał S. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2017 Biuro rachunkowe to dobry pomysł. Masz kasę na reklamę i jakiś bufor finansowy to próbuj. Przykładowo w moim mieście, ciężko znaleźć [link usunięty] . W tej branży jest cały czas jest miejsce dla nowych, wystarczy tylko ruszyć głową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verdacon.net 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2017 Pewnie, że dobry pomysł. Zresztą jest powiedzenie, że jak nie spróbujesz to się nie przekonasz! Podejdź do takiego biznesu nieco inaczej niż konkurencja i na pewno Klientów będziesz miał. Będziesz ubezpieczony od ewentualnych błędów? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasha72 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Trudno mi powiedzieć, bo ja nie prowadzę takiego biznesu. Ale korzystam z biura rachunkowego, http://capitalaudyt.pl/ksiegowosc/ zlecamy na zewnątrz. Wiem jednak z perspektywy Klienta, że rzetelność takiego biura jest na wagę złota. Sama wcześniej korzystałam z innych biur i bywało różnie, teraz obsługuje nas Capital Audyt i mamy spokój, wszystko jest super :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2017 oczywiście, ze jets to opłacalne, moja znajoma korzysta z pomocy [link usunięty] także wydaje mi się, ze spora częsć osób korzysta z takiej pomocy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciechh 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2017 A nie zastanawaliście się nad księgowością online? Tutaj https://wfirma.pl/ zerknijcie. Wiele osób korzysta z właśnie takiej formy księgowości, bo to jest wygodne. Wszystkim dla nas są w stanie się zajać, to czego chcieć więcej? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosia 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2017 Jasne - biura rachunkowe zawsze znajdą sobie klientów! Zakładając je trzeba się odpowiednio do tego przygotować. Jedną z najważniejszych kwestii jest wybór oprogramowania, przy pomocy którego będziesz rozliczać swoich klientów. Zainteresuj się http://sage.com.pl/rozwiazania-dla-firm/biura-rachunkowe - można przetestować je za darmo, wiec nic nie tracisz, a możesz zyskać! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malicki87 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 Lepiej podjąć współpracę z biurem rachunkowym zajmującym się kompleksowymi usługami- w moim przypadku wybór padł na biuro w Katowicach [link usunięty] . Jak dla mnie rewelacja mam zarówno obsługę księgową jak i prawną. Bardzo dobry kontakt, wszystkie sprawy załatwiane są terminowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizdonka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2017 Ja natomiast mogę polecić bardzo dobre biuro które mieści się we Wrocławiu, ale jest tez opcja prowadzenia księgowości online, ogólnie wirtualne biuro: [link usunięty] póki co się na nich nie zawiedliśmy a wspólpracujemy już kilka ładnych lat. Co dla mnie jest cenne, to kontakt. Nie ma tak, ze jak czegoś nie wiem, to jesteśmy zbywani tylko na bieżąco wszystko jest wyjaśniane. No i porządek w dokumentach. To jest mega istotne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malicki87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Ja korzystam już od roku z usług [link usunięty] i jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy. Wszystkie papiery i deklaracje załatwione na czas. Przy kontrolach zawsze jestem spokojny bo wiem, że wszystkie sprawy zostały załatwione rzetelnie i terminowo, zresztą nigdy jeszcze nie zdarzyła się jakakolwiek pomyłka czy wpadka. Profesjonalizm na 100 i z czystym sumieniem mogę polecić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 My zlecamy [link usunięty] biurowi rachunkowego, bo wg mnie takie sprawy warto trzymać pod kontrolą i zajmować się nimi powinni profesjonaliści. Jeśli biuro jest rzetelne, sprawdzone, terminowe - moim zdaniem zawsze będzie miało klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2018 Jeżeli jesteście z Poznania lub okolic to mogę wam polecić biuro rachunkowe http://www.mbjbiznes.pl Moja firma współpracuje z nimi od dawna i mogę potwierdzić ich rzetelność. Warto się do nich zgłosić, jeżeli poszukujecie sprawdzonego biura rachunkowego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helga02 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Zgadzam się z Tobą w stu procentach. To są takie ważne rzeczy, ciągnące za sobą spore konsekwencje, że powinni się nimi zajmować specjaliści. Tym bardziej, że są na bierząco ze zmieniającymi się przepisami. Ja jako początkująca jdg zleciłam księgowość Tax Care, początkowo tylko dla tego, że mogłam płacić od fakturki i wychodziło tanio, a teraz wiem, że to był dobry wybór. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2018 Bardzo dobrym biurem rachunkowym, które mogę wam polecić jest http://www.biurogalant.pl z Szczecina. Biuro oferuje usługę e-księgowości, dzięki czemu nie ma potrzeby jeżdżenia do ich siedziby. Wszystko można załatwić drogą elektroniczną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Moja firma od dawna współpracuje z biurem rachunkowym http://www.doradca.gliwice.pl Prowadzą naszą księgowość bardzo dobrze. Dodatkowo świadczą usługi z zakresu doradztwa podatkowego i są w tym bardzo dobrzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek7 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Bardzo dużo jest dobrych biur rachunkowych, najlepiej popytaj znajomych- to najlepsza obiektywna opinia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Takie rzetelne biuro rachunkowe to na pewno podstawa działalności firmy, by móc się w pełni rozliczać i prowadzić swoją księgowość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T85 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 Jeśli robi się coś rzetelnie, to z konkurencją każdy sobie poradzi. Jeśli się dodatkowo ma do dyspozycji odpowiednie oprogramowanie (np. RESET2) to praca będzie tym łatwiejsza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 W Katowicach mam do polecenia rewelacyjne, które nas nigdy nie zwiodło. Ich domena to- ask-finance.pl, warto wejść na podaną stronę, tam znajdują się szczegółowe informacje dotyczące usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2018 Wszystkim osobom mieszkającym w Warszawie i okolicach mogę polecić biuro rachunkowe http://www.delta.waw.pl Współpracuję z nimi od dawna i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm i rzetelność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek.Mroczkowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2018 Jak szukasz biura rachunkowego na Mokotowie to warto wejść na stronę Biuro Księgowe Liczydło ,które mieści się na Powsińska 106 lok. 102. Biuro zajmie się profesjonalnie usługami jak obsługa księgowa czy doradztwo finansowe. Biuro zajmie się profesjonalnie rozliczeniem ksiąg przychodów i rozchodów, sprawozdanie roczne, obsługa płacowa i tym podobne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Ja znam dobre biuro rachunkowe ale w Katowicach. Biuro Pani Elżbiety Szymali oferuję usługi na najwyższym poziomie. Współpracuję z tym biurem jż jakiś czas i jestem bardzo z ich usług zadowolona. Biuro znajduję się na ulicy Morawy 91 i można sie z nimi umawiać tez telefonicznie 32) 256-98-17. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya55 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2018 Biuro rachunkowe [link usunięty] w Krakowie jest super. Jeśli więc w tym mieście poszukujecie, to z całego serca polecam. Mają wyłącznie doświadczonych i wykwalifikowanych księgowych, co widać na każdym etapie ich usług. Serdecznie polecam, są niezastąpieni! :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2019 Rzetelne i zaufane biuro rachunkowe to podstawa przy prowadzeniu własnej firmy. Ja mieszkam w Szczecinie i korzystam z usług firmy http://www.biurogalant.pl Współpracuję z nimi od dawna i w pełni im ufam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosikw23 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2019 Ordynka w Olsztynie - polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach