ernest 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Zastanawiam się gdzie opłaca się wziąc kredyt w wysokości 5000 zł na firme. Doradzicie gdzie mają dobre oprocentowanie? I czy nie będzie problemu z dostaniem? Firma ma dopiero pól roku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netman 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 A mówimy o kredycie w banku,gdzie są bardziej wyśrubowane warunki czy o pożyczce pozabankowej,które może być udzielona np. pod zastaw samochodu? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Oprocentowanie kredytów jest korzystne, jak można sobie samodzielnie zobaczyć w porównaniu: https://www.hiso.pl/kredyty/ - tak więc jest to obecnie bardzo dobry czas na branie pozyczek ( dawno kredyty już nie były tak korzystnie oprocentowane) Problemem moze być staż firmy, który nie jest duży.Kwota pożyczki jest jednak tak mała, że proponowałabym złożyć podanie w kilku bankach i zobaczyć czy zgodzą sie na przydzielenie pieniędzy czy nie. Dedykowane firmom banki to: biz bank getin bank idea bank Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Jeżeli chodzi o kredyty dla firm, sprawdźcie sobie https://kredyty-dla-firm.centrumfinansowe.pl w tym serwisie znajdziecie narzędzia finansowe, które umożliwiają szybkie porównanie poszczególnych produktów bankowych. Fajna sprawa, bo nie trzeba przeglądać wszystkich ofert z osobna. Kredyt to czasami jedna opcja, żeby móc rozwinąć swoją działalność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysta097 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2017 Najlepiej będzie jeśli skorzystasz w porównywarki kredytowej: [link usunięty] Tam znajdziesz dużo opcji pożyczek i od razu będzie widać, która z nich oferuje najlepsze warunki. Porównasz sobie m.in oprocentowanie oraz ustalisz jakie raty możesz spłacać. W ten sposób bardzo szybko uzyskasz informacje gdzie najlepiej taką pożyczkę czy kredyt podjąć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaMarie711 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Na takie wydatki to najlepsza opcja jest chyba [link usunięty] bardzo szybko, bardzo sprawnie mozcie tam dostać może nie az tak dużo, bo 10 tys złotych i mniej ale jak takich wlasnie pozyczek szukacie to bedzie to idealna opcja. Skladacie wniosek on-line i po prostu czekacie na przelew lub na kuriera z pieniazkami. Bardzo wygodna rzecz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Szybkie pożyczki są alternatywą dla bankowych kredytów, poczytaj na https://wortale.net/finanse,ac234/kredyty,ac244/pozyczki-pozabankowe-alternatywa-dla-tradycyjnych-bankow,6282 - myślę że młode firmy mogą mieć problem w banku z kredytem, dlatego firmy pożyczkowe to dobry plan. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
george 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Startujesz dopiero z firmą więc może zamiast się dodatkowo kredytem obciążać pomyślisz o faktoringu? Zero rat i odsetek, pieniądze na bieżące wydatki będziesz dostawać od razu po wystawieniu faktury, tak przynajmniej działa to w idea money Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnik 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 jak słyszę "niewielki kredyt" to przepraszam ale nóż mi się w kieszeni otwiera;) mówiąc niewielki pewnie chcesz pożyczyc kilka(naście?) tyś zł a skoro tak to bez sensu pchać się w odsetki , nie lepiej jest wziąć chwilówkę? wpisujesz w porównywarkę pierwszą lepszą, choćby na [link usunięty] jakie warunki/kwota/itp cię interesuje i wyświetlą ci się dostępne opcje Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doradca_KredytMarket 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2017 Przedsiębiorców prowadzących swój biznes od 2 lat zapraszamy do skorzystania z pożyczki na rozwój firmy w Kredytmarket.com. Kwota, jaka oferujemy to od 10 do 50 tysięcy na okres od 3 do 6 miesięcy. Oprocentowanie wynosi 9,5% w skali roku, a prowizja jedynie 2,5%. Nie ma żadnych dodatkowych, ukrytych opłat ani ubezpieczeń. Cały proces jest elektroniczny, szybki i, co najważniejsze, bez konieczności dostarczania jakichkolwiek dokumentów. W oparciu o dane podane w trakcie wypełniania wniosku, nasz algorytm wylicza zdolność kredytową. Dzięki temu finalną decyzję z propozycją kwoty pożyczki można otrzymać w ciągu 15 minut na maila. Po 2 dniach od zatwierdzenia warunków umowy środki przekazywane są na wskazane konto bankowe. Po dokładne wyliczenia zapraszamy do zakładki kalkulator na naszej stronie https:/kredytmarket.com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justynagrodzka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 Taki kredyt firmowy brałam 2 lata temu i było dość trudno, bo mam już kredy hipoteczny. Najlepszą ofertę zaproponował mi bank WBK, ale tylko dlatego, że miałam doradcę z yourbankers. Mi tak dobrej oferty nie proponowali, chociaż dwa razy składała u nich wniosek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2017 A korzystacie może z jakiś porównywarek kredytów? Jest szansa przez taki kalkulator wybrać najlepszą ofertę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Taki kalkulator to fajna opcja, żeby sobie zrobić wstępne rozeznanie w ofertach. To tak moim skromnym zdaniem. ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 A jaka porównywarkę polecasz? Bo chyba najbardziej popularna to Finanse.Rankomat? Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie z czego korzystamy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 Osobiście jeszcze nie miałam takiej potrzeby korzystania, ale wpisując w wyszukiwarkę wyskakuje cała masa takich kalkulatorów. Pytanie tylko na ile są wiarygodne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 No Rankomat swego czasu był reklamowany w TV więc można powiedzieć, że jakiś swój prestiż chyba ma co? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 Pewnie zdołał już nabyć wielu zaufanych użytkowników, więc nie zaszkodzi spróbować. W końcu, to nic nie kosztuje. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 To racja. Zobaczymy co pokaże. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 Przynajmniej będzie można sprawdzić kilka ofert w jednym miejscu, bez wychodzenia z domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja505 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 Polecam zerknąć w tej sprawie tu [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 O dzięki, na pewno się przyda. Każda pomoc jest ważna w tym, by wybrać dobrą ofertę kredytową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2017 I dokładnie zapoznać się z jej podpunktami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DrobnaMina 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Ja swoją pożyczkę - 3tyś brałem w Latwykredyt.pl Potrzebowałem wymienić stary komputer w firmie i akurat takie rozwiązanie okazało się idealne. Decyzja o przyznaniu przyszła szybko, umowa napisana bardzo jasno - nie miałem problemu ze zrozumieniem wszystkich warunków. Ogólnie byłem zadowolony/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochambiznes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 kurde a myslalem ze mnie nie dzwiwi zadem kredyt Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Firmy mają ten komfort, że mogą wrzucać w koszta prowadzonej działalności pewne rzeczy. Należą do nich koszta związane z pożyczaniem pieniędzy. Załóżmy, że firma pożyczka kwotę X na oprocentowanie Y, to oprocentowanie Y stanowi jednocześnie pewien koszt,który można odliczyć od podatku dochodowego. Sprawia, to, że sama pożyczka nie jest tak uciążliwa jak mogłaby być. Polecam zapoznać się jeszcze z https://moneystore.pl/ Witryna na której można porównac koszta poszczególnych pożyczek/kredytów. Jest tam też rozbudowe forum. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach