cvrw 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2017 Zastanawiasz się jak wykorzystać potencjał e-mail marketingu i nie zostać sklasyfikowany jako SPAM? Najczęstszym błędem popełnianym w e-mail marketingu to wysyłka do wszystkich adresów z bazy tego samego komunikatu. Jeśli treść naszej wiadomości ma zaciekawić i skłonić do pożądanej akcji, powinna być spersonalizowana pod konkretną grupę docelową. W przeciwnym razie, nasza wiadomość może zostać potraktowana jako niechciana i oznaczona przez odbiorców jako SPAM. Ja korzystam z bazy e-mailingowej oferowanej przez firmę https://www.infobrokering.com.pl/baza-firm Dzięki ich sumiennej pracy mam pewność, że moja oferta wysłana drogą e-mailową trafi do realnych odbiorców. To inwestycja w przyszłość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Moim skromnym zdaniem bardziej skuteczny jest marketing rekomendacji,zwanym potocznie marketingiem szeptanym! Chodzi mi o taką usługe [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysta097 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2017 Żeby pokazać się w internecie, ale nie uzyskać tytułu spamera wystarczy po prostu rejestrować się na stronach, które służą do tego żeby umieszczać na nich usługi konkretnych firm. Na przykład tutaj: [link usunięty] jest specjalna baza firm oferujących się w różnych specjalnościach. Rejestracja jest całkiem darmowa, a stronka ma zasięg międzynarodowy. W ten sposób ułatwicie sobie nawiązanie kontaktów biznesowych i znalezienie klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek3 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Codziennie mam zasypaną skrzynkę pocztową różnymi reklamami, które od razu usuwam, ponieważ mnie one nie interesują. Znacznie skuteczniejsza jest [link usunięty] . Widzę reklamę konkretnego produktu, ze zdjęciem i ceną i ją klikam, gdy jestem zainteresowany. Taka reklama trafia bezpośrednio do potencjalnego klienta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mautic 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2017 Kampanie maillingowe wymagają odpwiednich narzędzi, w Polsce dostępny jest też system Mautic Open Source. Tutaj poradnik z obsługi: [link usunięty] Bazę może budować w modelu double optin. Do instalacji na własnym serwerze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 to ja wole takie bardziej klasyczne formy reklamy, na przykład takie gadżety - http://www.izisport.pl/produkty.html wydaje mi się że klienci lepiej na nie reagują i taka kampania daje większe korzyści Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2018 Email marketing może być skuteczny, musi spełniać jednak kilka zasad: - dobrze stargtowana baza, - brak spamu, - personalizacja, - wartościowa treść wcześniej podana użytkownikom, - zachęcający tytuł, - dobrze dobrana grafiki, - działające linki i brak błędów, - optymalna waga maila, - wcześniejsze testy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2018 e-mail marketing to przestarzała metoda, której nie ufają ludzie, proponuję zainwestować w nowoczesny marketing internetowy, w jego skład wchodzą social media, czy też pozycjonowanie, a przeprowadzi go dla Ciebie https://solv.pl/uslugi/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2018 10 godzin temu, hansol napisał: e-mail marketing to przestarzała metoda, której nie ufają ludzie, proponuję zainwestować w nowoczesny marketing internetowy, w jego skład wchodzą social media, czy też pozycjonowanie, a przeprowadzi go dla Ciebie Niekoniecznie przestarzała i niekoniecznie jej nie ufają. Wszystko zależy od bazy mailowej, którą dysponujesz i relacji, jakie nawiązałeś z potencjalnymi użytkownikami. Jeśli co tydzień spamujesz z nową ofertą, to skuteczność mailingu będzie żadna. Natomiast jeśli przesyłasz swoim odbiorcom wartościowe informację i co jakiś czas poprosisz o sprzedaż, to wyniki będą z pewnością zadowalające. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach