patrycja.kaczmarek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Hej, pisze pracę dyplomową i zastanawiam się co sądzicie o miejscach do coworkingu takie jak to [link usunięty] ? Podkreslam ze to nie chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego miejsca tylko miejsc takich jak Ideaplace. Czy są potrzebne? A moze wrecz jest ich za malo? Bede wdzieczna za jesli podzielicie sie ze mna swoimi doświadczeniami Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja65 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Moim zdaniem takie miejsca są potrzebne i ciągle jest ich za mało. Polska musi się bardziej rozwijać. Ostatnio czytałam: [link usunięty] i nie zdawałam sobie sprawy, że mamy takie ogromne bezrobocie u nas w kraju. Warto się interesować takimi sprawami, to dotyczy nas wszystkich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 całkiem ciekawa sprawa :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedrekm 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Pierwszy raz widziałem biuro coworkingowe w Galerii Bronowice w Krakowie. Z tego co sprawdzałem korzystanie z niego jest bezpłatne. A ile się płaci za wynajęcie biurka z godzinę czy cały dzień w innych miejscach? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bredo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2017 W tzw. galeriach handlowych coraz więcej powstaje takiej przestrzeni. Nie spotkałem się by gdzieś trzeba było płacić za skorzystanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach