annameri 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Witajcie. Niedługo otwieram firmę i szukam sprawdzonego księgowego. Może to być zarówno oferta biura online jak i stacjonarnego ( ze Śląska ). Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2017 podbijam temat. ja do tej pory rozliczałem się samodzielnie ale obowiązków i papierów przybywa i już średnio to ogarniam ;/ btw też jestem ze Śląska ( Gliwice ). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2017 Samodzielnie prowadzona księgowość to dla mnie podstawa, zwłaszcza w niewielkiej firmie. Znacie wfirma? Na https://wfirma.pl/ możecie zerknąć, jak działają poszczególne serwisu. Myślę, że spokojnie Was to przekona do tej formy rozliczeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryszard231 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2017 ale księgowa teraz nie jest aż tak droga ___________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2017 no dokładnie nie przesadzajmy koszta księgowej nie są aż tak duże by ta różnica była tak kolosalna :) W Gliwicach znam tylko jedno biuro Kasprzyk i Niziołek. To firma rodzinna - prowadzi ją ojciec i córką. Specjalizują się w podatkach, kadrach i tych wszystkich wyliczeniach VAT-u. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berek 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Najlepiej jest mieć kogoś na miejscu, kto będzie się tym zajmował w strukturach firmy. Oczywiście, powierzenie komuś tak ważnych kwestii jak finanse nie jest łatwe, jednak według mnie lepiej jest zatrudnić kogoś i objąć go obowiązkiem tajemnicy zawodowej, mając możliwość kontroli tego, co robi, niż zlecać wszystkie sprawy komuś z zewnątrz. Akurat w tej kwestii jestem tradycjonalistą, bo już kilka razy się przejechałem na tych nowoczesnych sposobach prowadzenia księgowości i co prawda nie należy mierzyć wszystkich tą samą miarą i gdzieś są firmy czy biura rachunkowe rzetelnie działające online, ale mnie będzie się trudno przekonać po tym, czego doświadczyłem. Dlatego jak już z jakiegoś powodu musicie brać biuro rachunkowe albo księgowość online, sprawdzajcie kilkanaście razy tzw. specjalistów. Zatrudnianie osoby też wiąże się z ryzykiem, nie twierdzę, że nie, ale wolę się przekonać na własne oczy, czy pracownik ma umiejętności związane z księgowością, niż być oszukiwanym i żyć w nieświadomości o jakichś fuszerkach robionych moim kosztem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mallvina_1 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 a kojarzycie kogoś kto sprawnie rozlicza podatki Vat z UE ? Szukam kogoś na przyszłość bo moje dotychczasowe doświadczenia są delikatnie mówiąc takie sobie a sama nie ogarniam tego tematu w ogóle. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2017 mallvina_1 ja skontaktowałam się z polecanym tu biurem Kasprzyk i Niziołek i oni też rozliczają podatki VAT z UE :) Ogólnie po pierwszym miesiącu współpracy jestem bardzo zadowolona :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 tak potwierdzam mi też rozliczali ten podatek i wszystko poszło gładko i sprawnie. Fajnie, że się zdecydowałaś annameri :) Ja jestem już u nich już 3 rok i nie myślę nawet o zmianie na inne biuro a tym bardziej na księgowość internetową :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 Grunt to znaleźć zadbać o to, by osoby zajmujące się księgowością w firmie bazowały na najbardziej aktualnej wiedzy. To pozwoli Wam maksymalnie wykorzystać potencjał Waszego biznesu. Najlepiej wybierzcie się na Ogólnopolski Kongres Prawa Pracy, by móc zdobyć wiedzę od specjalistów w tej branży. Ostatnie wydarzenia w Warszawie były bardzo owocne, więc na pewno kolejne też będą dla Was dużym przyspieszeniem jeśli chodzi o biznes. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2017 Jeżeli jesteście z Warszawy lub okolic to mogę wam polecić biuro biegłego rewidenta http://www.zkco.pl Świadczą profesjonalne usługi księgowe i doradztwo podatkowe dla firm. Biegły rewident ma o wiele większe doświadczenie i uprawnienia, więc polecam wam ten wybór. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helga02 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2018 Ja od siebie polecam TaX Care. Bardzo rzetelna firma, wszystkie sprawy są świetnie dopilnowane. Kontakt z nimin rewelacyjny, wysyłam skany dokumentów na bierząco a oryginały raz na jakiś czas kurierem. Cenowo wychodzi całkiem nieźle. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2019 Jeżeli zależy wam na profesjonalnej księgowości to polecam wam skontaktować się z biurem rachunkowym https://ademi.pl/ z Krakowa. Korzystam z ich usług od dawna i wiem że można na nich w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2019 Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Katowic, którym zależy na współpracy ze sprawdzoną firmą rachunkową polecam skontaktować się z www.ask-finance.pl Tam pracują doświadczeni specjaliści, na których można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2019 Jeżeli chodzi o program do pełnej księgowości i zarządzania firmą mogę serdecznie polecić [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2019 Dobrym biurem działajacym w Warszawie jest Adamus. Mieszczą się na ul. Lanciego. Polecam współpracę głównie ze względu na terminowość i dokładność, a także rozliczenia, których się nie czepia urząd skarbowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2019 Znalezienie porządnej firmy świadczącej usługi księgowe jest bardzo ważne. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam zgłosić się do biura rachunkowego http://www.biurorachunkowe-gb.pl/ Tam pracują doświadczeni specjaliści. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figlezes99 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2019 Dnia 28.10.2019 o 12:05, tomekmarzec napisał: Dobrym biurem działajacym w Warszawie jest Adamus. Mieszczą się na ul. Lanciego. Polecam współpracę głównie ze względu na terminowość i dokładność, a także rozliczenia, których się nie czepia urząd skarbowy Bardzo dobre biuro rachunkowe. Pełna obsługa i rozsądne ceny jak na Warszawę nawet. Nie ma kłopotów, niedomówień itd. Na takiej współpracy każdemu zależy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnyBez 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2019 Koniecznie w takim razie sprawdź to Biuro Rachunkowe: [link usunięty] sam korzystam z ich usług od lat i jestem bardzo zadowolony. Wszystko zawsze domknięte na ostatni guzik, nigdy nie miałem problemu z księgowością czy sprawami kadrowo-płacowymi. Są rzetelni i godni zaufania. W razie wątpliwości zawsze służą pomocą, pomagają wybrać najkorzystniejsze i najlepsze rozwiązania dla firmy. Dlatego gorąco polecam! Dzięki nim w ogóle nie muszę się przejmować tą całą papierologią, tylko skupiam się na rozwoju firmy. 🙂 Życzę powodzenia! 🙂 Własna działalność to duża odpowiedzialność i wyzwanie, ale też ogromna satysfakcja. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach