xxxany 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2017 Zastanawia mnie, czy dobrym pomysłem jest urządzenie biura w płytkach ceramicznych, albo gresach. Podoba mi się oferta Primme [link usunięty] , ale nie wiem, czy to nie lekka przesada. Jednak będziemy przyjmować tam klientów.. Jak myślicie.. jestem totalnym laikiem w tych sprawach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewka678 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2017 Nie zapomnij również o wyposażeniu biura w odpowiednie urządzenia, nie tylko efekt wizualny się liczy. :) Wszelkie urządzenia drukująco-kopiujące dzierżawię od [link usunięty] . Dobrze przeczytałeś, nie musisz wkładać własnych środków finansowych w ich zakup! Warto skorzystać z takiej okazji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2017 Kiedy myślę o wyposażeniu biura to raczej mam na myśli sprzęt, który tam się znajdzie. Podstawą na pewno będzie https://itking.pl. Bez tego żadna firma raczej nie jest w stanie funkcjonować. Warto więc przed zakupem przejrzeć różne oferty i porównać je, celem wybrania najlepszego laptopa. Wtedy będzie to inwestycja na lata. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mallvina_1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2017 Ważne jest także odpowiednie zagospodarowanie przestrzenią na zewnątrz biura. Mam tu na myśli ławki, kosze na śmieci czy stojaki rowerowe. Ciekawe rozwiązania znajdziesz u producenta małej architektury Komserwis - [link usunięty] . W ich asortymencie znajdziesz produkty, które są zarówno funkcjonalne, wygodne oraz estetyczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danadana 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Biuro to przede wszystkim dobrej jakości sprzęt, a jak wiadomo taki sprzęt jest drogi. Znalazłam ostatnio ofertę firmy [link usunięty] , która wychodzi nam naprzeciw. Mianowicie oferują wynajem drukarek oraz kopiarek. Przyjrzałam się bliżej tej ofercie, i muszę przyznać że jest bardzo atrakcyjna. Przede wszystkim pozwala nam zminimalizować koszty związane z zakupem nowego sprzętu, a za sprzęt wynajęty płacimy zaledwie 23zł . Po przeliczeniu wychodzi jedynie 0,03zł za wydruk, w przypadku drukarki. Uważam, że to bardzo innowacyjne rozwiązanie. Ponadto warto również dodać, że nie ponosimy absolutnie żadnych kosztów związanych z serwisem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bejter 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Biuro to podstawa, bardzo polecam zainwestowanie w jego umeblowanie, ponieważ zarówno nam, jak i naszym współpracownikom musi być wygodnie pracować przez te 8 h dziennie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barrttttt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 Bardzo dobrze wyposażyć firmę także korzystając z ich usług [link usunięty] mają od akcesoriów biurowych, po meble, różnego rodzaju urządzenia - słowem, przysłowiowe mydlo i powidło. Ja praktycznie wszytsko oprócz komputerów i drukarek u nich kupowałem. Jak tylko cos sie kończy, to od razu się do nich zgłaszam. Fajna jakość i przystępne ceny, mogę poleicc jak najbardziej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2017 W biurze musi być przede wszystkim bezpiecznie! Są określone zasady BHP, których trzeba przestrzegać, jedną z nich jest konieczność zabezpieczenia kabli tak, aby nie stanowiły zagrożenia dla pracowników. Dobrze jest w takim razie mieć wówczas pod ręką tego typu rzeczy https://porzadekwkablach.pl/pl/c/Najazdy-kablowe/34 ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariMari1985 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Do biura i pracy przy przy komputerze przydadzą się dobre okulary. Ja od zawsze zaopatruję się w okulary soczewki, okulary przeciwsłoneczne w salonie optycznym w Warszawie na Pużaka 1 w Ursusie. Ludzie tam chodzić bo zawsze czuję się dobrze obsłużona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paluch 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2018 Przy wyborze wyposażeni zacząłbym od wyboru systemów alarmowych :) Bez zabezpieczenia firmy ciężko jest myśleć spokojnie o dalszym wyposażeniu. Polecam [link usunięty] - mają duży wybór zabezpieczeń, dobre ceny i fachowo doradzają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforia 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Wydaje mi się, że najważniejsze jest takie podstawowe wyposażenie - kilka biurek, regały, komputery, krzesła, drukarki. Oczywiście zależy jeszcze od tego, jaki charakter ma dana działalność. A później można już kompletować resztę, dokupować akcesoria biurowe, akcesoria komputerowe, [link usunięty] itd. No i nie można zapomnieć o dobrej kawie, zarówno dla pracowników, jak i dla kontrahentów! :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Envelosi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Biuro powinno wyglądać schludnie, profesjonalnie dla danej kategorii w której ogłasza się firma i zachęcać naszych klientów do współpracy z nami. Będzie jakby nie było taką wizytówką jakości naszych usług ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antona 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Lepiej nie przesadzać z wystrojem, chyba, że taki profil działalności ma firma. :P Osobiście mi kafelki nie podobają się w miejscu pracy. Wolałabym coś bardziej przytulnego, by lepiej mi się pracowało i nie odwracało mojej uwagi :) __________________________________________________________________ Integracja systemu Jira [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SnowCrash 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Jak to mówią: "Jak Cię widzą tak Cię piszą" dlatego zawsze warto zainwestować w wygląd biura. Chociaż nie wiem czy kafelki to dobry wybór do biura. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2018 Jednym z podstawowych elementów wyposażenia każdego biura jest ekspres do kawy. Ostatnio taki zakupiłem od firmy http://www.ekspresydokawy.pl Mają świetne ekspresy do kawy w swojej ofercie. Polecam wam zajrzeć na ich stronę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rodar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2018 Na pewno dobry dostęp do internetu sie przyda, ja polecam ze swojej strony [link usunięty] oni mają naprawdę dobry internet i szybki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeboFebo75 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2018 Ja do firmy na początku kupiłem kilka skanerów i drukarek w bardzo korzystnej cenie. Warto wejść na stronę tego sklepu shoplet.pl i zapoznać się z ofertą bo można kupić dobre sprzęty za nieduże pieniądze. Jak będę czegoś w przyszłości potrzebował to na pewno się do nich odezwę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateo9 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2018 Dzięki za namiary, równiez skorzystałem z tego. I jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariMari1985 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2018 Z takich większych inwestycji do firmy to mogę doradzić - montaż klimatyzacji. Wiadomo, że w niektórych biurowcach są klimatyzację ale są biura w wynajętych domach gdzie takiej instalacji po prostu nie ma. U nas taką klimatyzację musieliśmy zamówić i wybraliśmy ofertę firmy A-Tec Systemy Instalacyjne z Gdańska. Teraz nie wyobrażam sobie pracy w dusznym, gorącym pomieszczeniu . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wytlaczanki-arko_pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2018 Jeżeli chodzi o wyposażenie biura to w zasadzie większość jeśli nie wszystkie rzeczy, możesz bez problemu zamówić w dobrych sklepach internetowych. Dodatkowym plusem jest cena, będzie po prostu o wiele taniej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prushop 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2018 wwwwwww Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marko67 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2018 Jeśli o mnie chodzi to jedną z ważniejszych rzeczy w biurze jest wygodny fotel. Po zapoznaniu się z ofertami wybrałem fotele dla swoich pracowników z komputerem w wygodnym fotelu daje duży komfort pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anened 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryszard.Polakowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Cytat Ja na początku zakładania swojej działalności nie mialem dużo kasy na meble i wszystko kupiłem używane na allegro. Teraz już jest lepiej i sukcesywnie wymieniam na nowe i lepszej jakości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach