biza 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Witajcie! Jestem w trakcie urządzania salonu. Poszukuję fajnych dodatków jak i mebli w stylu skandynawskim . Polecicie mi jakieś miejsce gdzie dostanę takie rzeczy? Zależy mi także aby były wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Dużo osób poleca taki sklep http://www.mandihouse.pl ponoć mają tam meble i dodatki w różnym stylu . Kupowaliście u nich ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danadana 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Nie kupowałam nic w tym sklepie, o którym piszesz ale faktycznie mają ciekawą ofertę. Przy urządzaniu domu, toja jedynie mogę Ci polecić kontakty firmy simon, dostępne tutaj [link usunięty] Są bardzo tanie, a ich jakość jest pierworzędna. Bez zastanowienia zapłaciłabym nawet i dwa razy tyle. Może jednak Ci się przydadzą do nowego mieszkania? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warszawianka202 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 a jakie masz ściany? tapety czy farby? no i jaki kolor, bo od tego zależy dobór dodatków :) __________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinkiet14 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2017 Jako dodatki fajnie jest poustawiać ciekawe lampy. Są praktyczne i mogą unowocześnić wnętrze. Ja ostatnio kupowałem tutaj fajne rzeczy: https://epstryk.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martadygant 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2017 Jeżeli skandynawskie to może meble z ikei też będą się nadawać? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 Urządzanie domu to zawsze duże wyzwanie. Jeżeli poszukujesz gniazdek, kontaktów lub wyposażenia łazienek to zajrzyj na [link usunięty] . Posiadają szeroką ofertę , możesz złożyć także przez internet a zyskujesz materiały najwyższej jakości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 Takie rzeczy można znaleźć w praktycznie każdym sklepie internetowym. A ceny są konkurencyjne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2017 Jak szukasz czegoś konkretnego, to sprawdzaj sklepy z określonym asortymentem w sieci. Takie sklepy, które maja wszystko niekoniecznie mają dużą ofertę z danej kategorii produktów. Dywany, to również element dekoracji mieszkania, a te bez problemu kupisz w sieci https://www.kochamydywany.pl/dywany-dywilan Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 O, mają spory wybór dywanów. Ja ostatnio oglądałam je na Homebooku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izarog 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2019 o widzę, że ktoś już wyżej również polecał te kontakty [link usunięty] 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek86 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2019 HEJKA, w tym roku robiłam remont w swoim salonie kosmetycznym, zmieniłam stare fotele i leżanki na wysokiej jakości meble marki Binatural dodatkowo dokupiłam piękne zasłony, dywanik i kilka wazonów. Mój gabinet wygląda świetnie, fotele dają maksymalną wygodę dla klientów, a dodatki tworzą przyjemną atmosferę 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2019 Osobiście bardzo lubię od czasu do czasu zmienić coś we wnętrzu mojego domu. Oczywiście zazwyczaj staram się to robić tanim kosztem. Z tego powodu mam już kilka swoich sprawdzonych opcji. Zdecydowanie polecam Wam przykładowo zapoznać się z ofertą tego sklepu: https://posterilla.pl/ znajdziecie u nich świetnej jakości plakaty. Sprawdzą się one świetnie w roli dodatku na ścianę i nie tylko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bcFan 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2019 Ja nie kupowałem. Wydaje mi się jednak, że znajomy tam wybierał. Popytam i dam znać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach