romek 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2018 Ja regularnie jeżdżę w Bieszczady, nigdzie tak dobrze nie odpoczywam jak tam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adasek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2018 Ja w tym roku zarezerwowałem [link usunięty] , w grudniu wybieramy się tam na tydzień ma narty, między świętami a nowym rokiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamGałdybn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2018 Afryka północ jest naprawdę fajnie . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lener10 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2018 Zależy kto co lubi, mój dziadek skorzystał z wczasów w domu spokojnej starości, tak chciał i jest mega zadowolony. Dla niego http://www.veteris.pl jest to super alternatywa dla rzeczywistości i nudów w domu ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miska85Miska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2018 Ja uwielbiam golfa i na takie atrakcję połączone z odpoczynkiem zawsze jadę do hotelu Remes w Wielkopolsce. Oprócz pola golfowego znajdziemy tam: boiska sportowe, korty tenisowe, park linowy. W hotelu znajdziemy również strefę spa gdzie możemy odpocząć i zrelaksować się na masażu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2018 Ja jeżdżę w góry. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2019 Ja całkiem przypadkiem trafiłem jakiś czas temu na ten hotel http://www.podwulkanem.pl/opis/o_nas. I wiecie co? To był chyba najlepszy przypadek w moim życiu! To byl doskonały odpoczynek. Przepiękna okolica, Czorsztyn, zamek w Niedzicy, Pieniny... normalnie bajka. Do tego sam ośrodek ma masę udogodnień, w tym siłownię i SPA, co dla mnie było najważniejsze. WYbierzcie wycieczkę w góry do Hotelu Pod Wulkanem! Gwarantuję Wam,że wrócicie jak nowo narodzeni :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2019 Ale czy naprawdę jest pod wulkanem? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plamka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2019 Gdzie wypocząć? Obecnie chyba wato szukać miejsca gdzie jest ciepło by załapać troszkę słońca co jak wiadomo świetnie wpływa na nasze samopoczucie. Warto taki wypoczynek połączyć ze zwiedzaniem, a idealnym kierunkiem takiego wyjazdu będzie propozycja Wytwórni Wypraw i wyjazd do Iranu. Mnóstwo atrakcji, zwiedzania ciekawych miejsc oraz zapoznania się z ich zwyczajami i kulturą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2019 Ja najlepiej odpoczywam w domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2019 Jest wiele ciekawych miejsc w które można pojechać. Oczywiście wszystko zależy od tego, co cię interesuje. Ja np. bardzo lubię góry, dlatego staram się jak najczęściej jeździć w takie miejsca, gdzie one będą. Niestety, ale chodzenie po górach wiąże się z dość dużym ryzykiem kontuzji, dlatego zawsze przed wyjazdem wykupuję dodatkową polisę ubezpieczeniową. Dzięki temu wiem, że w takiej sytuacji, będę mogła liczyć na dodatkowe wsparcie finansowe i odszkodowanie. Polecam ci takie rozwiązanie, tym bardziej, że firma Gothaer ma naprawdę fajną ofertę. Znajdziesz ją na stronie - https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/Podroz/ubezpieczenie-turystyczne-w-podrozy/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2019 Jeżeli prowadzicie własne ośrodki wypoczynkowe to polecam wam zajrzeć na stronę http://www.system2wakeparks.pl/ Firma ta zajmuje się budowaniem wyciągów do nart wodnych w ośrodkach znajdujących się nad wodą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EdwardHarr 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2019 A klasycznie na Mazury? To jest zawsze dobre wyjście. Ja często tak spędzam urlop, żeby kompletnie odpocząć i się zrelaksować. Jak dla mnie nie ma nic lepszego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilaK 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2019 Mazury, albo... nasze polskie góry! One nas nigdy nie zawiodą - jest co robić nawet jeśli popsułaby sie pogoda, chociaż póki co to sie absolutnie nie zapowiada;) Ja kocham Zakopane, chociaż z roku na rok jest tam coraz więcej turystów... ale pamiętam jeszcze urok tego miast sprzed kilkunastu lat, kiedy było bardziej kameralnie i mam ogromny sentyment! Zawsze kiedy tam jade zmaawiam nocleg w https://www.excelsior.com.pl/ i oddaję sie pełnemu, górskiemu relaksowi:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2019 Warto sobie czasem zrobić wakacje. A gdy nie ma na to pieniędzy to polecam skorzystać z pożyczki firmy Provema https://provemacredit.pl/?7483f2. Mają bardzo atrakcyjną ofertę, można pożyczyć do 1500 złotych. Umowa jest jasna, bez ukrytych kosztów. Wszystko dokładnie napisane jest na ich stronie internetowej. Łatwo z nimi o kontakt. Polecam zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2019 moj maz ostatnio zabral mnie na taki wypad na weekend, na obrzezach Rzeszowa,Hotel Imperium, cicha, spokojna okolica, bardzo kameralnie. Standard hotelu wysoki, elegancko, gustownie i z klasa, pokoje kliamtyzowane, urzadzone w fajnym, niepowtarzalnym stylu , parking monitorowany. Moj maz wybral dla nas Red Queen apartament :) bylam pod wrazeniem, piekna sypialnia, czesc wypoczynkowa, i lazienka wyposazona w jacuzzi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 Ja polecam wam wyjechać nad jezioro paprocany w Tychach. Miejsce to jest idealne dla osób z południowej polski, które chcą spędzić urlop nad wodą i nie jechać przez cały kraj. Zajrzyjcie na stronę https://www.pokojepaprocany.pl/ Tam wynajmiecie całkiem niezłe pokoje w dobrych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano 23 Luty Osobiście mogę polecić Ci Ustroń. Jest to piękna i malownicza miejscowość. Ja w ubiegłym roku wybrałem się tam z rodzinką i byliśmy bardzo zadowoleni z tego wyjazdu. Dokładniej zatrzymaliśmy się w willi www.grazyna.ustron.pl. Mieliśmy bardzo blisko do centrum i okolicznych atrakcji turystycznych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ula Wiosna 0 Zgłoś post Napisano 27 Luty a ja polecam Polskę na wakacje ;) jest mnóstwo pięknych miejsc a wielu z nas tego nie docenia. W tamtym roku odwiedziłam [link usunięty] są zarówno dla młodszych i starszych. Można zwiedzać, wędrować w Bieszczadach i aktywnie spędzać czas np. na spływie pontonowym. Bardzo miło wspominam pobyt w tamtych okolicach ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach