anula 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Witam, gdzie ostatnio byłyście, żeby odpocząć?? Niedawno siostra wróciła z okolic Lublina, wynajmowała [link usunięty] bardzo ładna okolica, pokazywała zdjęcia, zalesiona. Jakie ciekawe miejsca jeszcze znacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopyka 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2017 Wiecie co naprawdę można wypocząć w Toruniu, jest tam świetny hotel który nadaje się do wypoczynku dla całych rodzin, tutaj można się więcej informacji dowiedzieć [link usunięty] . A ogólnie samo miasto piękne, bardzo dużo miejsc do zwiedzania, Dom samego Mikołaja Kopernika. W każdym razie warto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martailowska87 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2017 Według mnie najlepiej pojechać na stawy milickie pod Wrocławiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gertak22 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2017 Hmm... może i to rzeczywiście dobre rozwiązanie... [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2017 Ja gdy tylko mam wolną chwilę czytam dobre http://www.taniaksiazka.pl/macierewicz-i-jego-tajemnice-tomasz-piatek-p-889543.html. Polecam Macierewicz i jego tajemnice bardzo wciągająca lektura. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycja.kaczmarek 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2017 ja polecam pojeach na Seszele, nawet mozna znaleźc dobra oferte last minute, jak tutaj [link usunięty] bylam tam wlasnie w tym roku i bardzo mi sie to miejsce podobało, oprócz samego miejsca podoba mi sie to jak to biuro dziala, wszystko zorganizowane tak jak byc powinno dlatego mysle ze kazdy bylby zadowolony z takiego wyjazdu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajwena 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 A może Gródek nad Dunajcem? [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Dnia 28.11.2017 o 20:20, ajwena napisał: A może Gródek nad Dunajcem? [link usunięty] Świetna miejscówka :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2018 Polecam góry, dla aktywnych i dla tych, którzy chcą po prostu odpocząć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Polecam kwatery w Bieszczadach. Jest tam naprawdę pięknie. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Jak najbardziej polskie góry i okolice dolnego śląska, jest tam na prawdę co zwiedzać, a i odpocząć można. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merab 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 A co myślicie o tanich wakacjach na Cyprze [link usunięty] . Z artykułu wynika, że to świetny kierunek dla tych co chcą tam polecieć na pobyt niezorganizowany. Oczywiście można też w hotelu z rezydentem i animacją. Ale my z żoną lepiej odpoczywamy po swojemu. Tak by poczuć zapach i smak miejsca gdzie jesteśmy. Nawet kilka lat temu jak byliśmy w Tunezji wybraliśmy się pociągiem do El JEM nie myśląc w ogóle że coś nam może grozić. A byliśmy w hotelu gdzie właśnie na plaży zaczął strzelać ten wariat. Oczywiście było to z 10 lat wcześniej. Na Cyprze jeszcze nie byliśmy. Słyszeliśmy że jest tam gorąco, ale się tego nie odczuwa bo to wyspa. Za to jest bardzo ciepłe morze i to niemal cały rok. Może ktoś z was spędzał tam wakacje i podzieliłby się wspomnieniami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaxbel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 28.11.2017 o 20:20, ajwena napisał: A może Gródek nad Dunajcem? [link usunięty] Ciekawy pomysł, na pewno dość oryginalny :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2018 Osobiście mogę wam polecić wyjazd do Słubic. Jest to miasto graniczne, które graniczy z Frankfurtem nad Odrą. Znajdziecie tam sporo atrakcji turystycznych. Ja zatrzymałem się w hotelu http://www.hotelhorda.pl, który jest świetnie prowadzony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2018 Odpocząć? A co to znaczy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muniek_m 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2018 jak odpocząć, to najlepiej nie do zakopca, nie do władka, nie do kurortu w egipcie, tylko gdzieś, gdzie faktycznie nie ma ludzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2018 Dokładnie. I poza sezonem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2018 Fajnym ośrodkiem wypoczynkowym, w którym rzeczywiście można wypocząć jest ośrodek Zalesie Mazury na mazurach. Ośrodek ten ma specjalną ofertę dla rodzin z dziećmi. Dzieci mają zapewnioną masę atrakcji a rodzice mogą wypocząć w SPA, które się tam znajduje. Polecam wam zapoznać się z ofertą tego ośrodka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregorry 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 każdy odpoczywa inaczej, jeden, jak spędza czas intensywnie, a drugi, jak leży przez 2 tygodnie. ja lubię polskie morze i spacery nad nim. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2018 Jeżeli chcecie gdzieś wyjechać z całą rodziną to wybierzcie się do ośrodka Zalesie Mazury. Dzieciaki mają tam zapewnioną masę atrakcji, więc nie przeszkadzają dorosłym w odpoczynku. Sam właśnie stamtąd wróciłem i jestem wreszcie wypoczęty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2018 Góry są zawsze dobrym miejscem do wypoczynku. Osobiście polecam wam wybrać się do Stroni Śląskich i zatrzymać się w hotelu http://www.hotelikoranski.pl Hotel zapewnia gościom spokój i wygodę. Sama miejscowość jest położona w bardzo malowniczej okolicy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariuszsasak89 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2018 Aktywny wypoczynek w górach to najlepszy sposób na odpoczynek, szczególnie dla pracowników biurowych, nigdzie umysł tak dobrze nie wypoczywa jak w naszym rodzimych górach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lymet 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2018 Mazury Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2018 Zdecydowanie Bieszczady. Uwielbiam tamtejsze rejony, piękne i malownicze ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolagrzywacz 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2018 Ja najchętniej jeżdżę na Roztocze okolice Zwierzyńca i w Bieszczady jeśli mam trochę więcej czasu bo i dojazd jest znacznie dłuższy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach