Mati22 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2017 Daje rezultaty, ale nie wszystkich na to stać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2017 Ja chodzę na siłownie regularnie. Dobry [link usunięty] to podstawa maszyna smitha, orbitrek, ławeczka do ćwiczeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2017 Ja uwielbiam http://www.marbo-sport.pl/Cwiczenia-hantlami-na-klatke-i-barki-cinfo-pol-158.htmlsiłowy, głównie ćwiczenia na klate. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Faktycznie, warto uprawiać sport, przede wszystkim dla zdrowia. Na pewno powinniście wybrać dla siebie jakąś dyscyplinę, w której po prostu czujecie się dobrze. U mnie jest to bieganie. W tym roku wziąłem już udział w ONICO Półmaraton Gdynia. Nie spodziewałem się, że organizacyjnie będzie wszystko stało na tak wysokim poziomie. Jednak zaangażowanie takich firm jak ONICO robi dużą różnicę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anneliese11 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Polecam sprawdzić na [link usunięty] na stronie jest dużo aut i każdy może wybrać coś dla siebie Polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2017 Dnia 31.08.2017 o 09:03, Tomasz96 napisał: Faktycznie, warto uprawiać sport, przede wszystkim dla zdrowia. Na pewno powinniście wybrać dla siebie jakąś dyscyplinę, w której po prostu czujecie się dobrze. U mnie jest to bieganie. W tym roku wziąłem już udział w ONICO Półmaraton Gdynia. Nie spodziewałem się, że organizacyjnie będzie wszystko stało na tak wysokim poziomie. Jednak zaangażowanie takich firm jak ONICO robi dużą różnicę. Masz rację! Czy byłeś na targach sportowych, które odbyły się kilka dni przed półmaratonem? ONICO miało na nich swoje stoisko i nie tylko częstowało przybyłych gości kawą, herbatą oraz napojami izotonicznymi, ale również za każdy przebiegnięty kilometr na ich bieżni przekazywało dziesięć złotych na fundację. Zresztą, ONICO pomaga nie od dziś, zerknijcie sami: http://onico.pl/csr/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta38 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2017 Ja ostatnio jestem zapaloną biegaczką, zaczęło się od biegania dla zdrowia i formy, później był półmaraton, maraton, do biegania doszło pływanie, a teraz chciałabym wziąć udział w kolejnej edycji Onico Iron Dragon, to zdecydowanie jedna z największych imprez triathlonowych w Polsce południowej, dokładnie w Krakowie , w tym roku miałam okazję śledzić wydarzenie, to zdecydowanie widać, że impreza jest tworzona przed triathlonistów dla triathlonistów. Naprawdę polecam nieco dowiadywać się o takich wydarzeniach, bo to naprawdę świetna zabawa, a przecież w rok każdy może się przygotować do takich dyscyplin. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarkG 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2019 W dzisiejszych czasach bez duzej dawki sportu mozna zapomniec o dobrym zdrowiu. Niestety tryb zycia jaki prowadzimy czesto nie sprzyja naszej kondycji. Siedzenie caly dzien w biurze, a pozniej lezenie na kanapie podjadajac czipsy nas tylko oslabia. Trzeba we wlasnym zakresie (lub z kims jeszcze) zagospodarowac ten czas bardziej konstruktywnie. Dobrym pomsylem jest zapisanie sie chociazby na silownie - [link usunięty] W ten sposob nabierzemy wiecej sily i zdobedziemy pewnosci siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2020 Polecam skompletowanie sobie domowej siłowni do domowych ćwiczęń bo taka siłownia znacznie zwiększa efektywność spędzania wolnego czasu. W domowej siłowni możemy zgromadzić wyłącznie te sprzęty, z których rzeczywiście korzystamy. Odpadają także kolejki. Zwłaszcza w godzinach szczytu trzeba liczyć się z tym, że na siłowni zastaniemy kolejkę do określonych przyrządów.Polecam tutaj na pewno ławeczkę do ćwiczeń matę skakankę i jakiś sprzęcik do ćwiczeń wytrzmałościowych jak rowerek: https://sklep.spokey.pl/pol_m_Sporty_Fitness_Rowery-393.html Sam ostatnio sobie kupiłem bo jak pogoda jest brzydka to nie mam wcale ochoty na ćwiczenia na zewnątrz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach