klarowna 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2017 Jak to jest z tym u was? Dokształcacie się cały czas i poszerzacie swoje horyzonty czy może jednak nie wykraczacie ponad konieczne minimum? Tutaj https://www.digitalo.pl/wiadomosc/nauka-szwedzkiego-polecane-i-bestsellery-jaka-ksiazke-wybrac/5628/ czytałam trochę o nauce języków obcych. Tak właśnie samodzielnie, w domu. Jestem ciekawa czy wzięlibyście się za coś takiego, czy niezbyt :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2018 Tak. Warto się dokształcać nie tylko w swojej dziedzinie, ale też np. w marketingu, sprzedaży, negocjacjach. Tak, aby jeszcze sprawniej rozwijać swoją firmę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiekpra 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2018 Mam dokładnie to samo zdanie co mój poprzednik. Zgadzam się z tym w 100%. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadźka:) 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2018 Ja uwielbiam się doszkalać, często chodzę na kursy i uczę się nowych rzeczy. Trzeba być na bieżąco Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frasko16aaa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2018 Ja niestety kompletnie się na tym nie znam. Dlatego też nie jestem w stanie pomóc... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach